Sommerbryllup for Bunton?

Spice Girls-stjernen og kjæresten gjennom åtte år går med gifteplaner. Det kan de tjene fett på.

TIL ALTERS? Britiske medier hevder det går mot bryllup for Emma Bunton og kjæresten Jade Jones. Foto: All Over Press
TIL ALTERS? Britiske medier hevder det går mot bryllup for Emma Bunton og kjæresten Jade Jones. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Spice Girls-stjernen Emma Bunton (32) og kjæresten gjennom åtte år, Jade Jones (28), planlegger å gifte seg til sommeren. Det skriver Female First.

Baby Spice og den tidligere Damage-sangeren har aldri følt seg presset til ekteskap, og for et halvt år siden ble de foreldre til sønnen Beau. Nå ser det ut til at fødselen kan ha fått fart på parets bryllupsplaner.

- Slik vi kjenner dem blir det trolig en familiefest i Nord-London hvor de bor, antageligvis i juni eller juli. Det er snakk om at mottakelsen kan finne sted på Landmark Hotel i sentrum av London, sier en kilde.

Men selv om Emma og Jade har vært kjærester i en årrekke kommer bryllupsplanene likevel overraskende på mange. Nylig fortalte nemlig Jade at han og Emma ikke trengte et bryllup for å vise hvor høyt de elsker hverandre.

- Man ser om og om igjen at kjendiser møtes, gifter seg innen et år og så ryker forholdet. Tillit og vennskap er viktig for et godt forhold og det bygger man gjennom å være sammen over lang tid. Det er det viktigste.

Men til tross for at paret ikke føler seg presset til noe ekstravagant popstjerne-bryllup, kan Emma og Jade tjene fett på selge bryllupsbildene.Turtelduene skal allerede være i samtaler med et britisk ukeblad om salg av rettighetene til bryllupet, og kan ende med en avtale verdt 11 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer