Som tre dråper vann!

David Beckhams to yngste sønner er like sjarmerende som sin berømte far.

SEOGHØR.NO: Den tidligere fotballstjernen David Beckham (39) har en strålende fotballkarriere bak seg. I fjor vår bestemte seg for å legge fotballskoene på hylla.

«Pensjonisttilværelsen» er imidlertid ikke kjedelig for den brennheite undertøysmodellen. Denne uken ble han beæret med den aller første Legend Award på Nickelodeon Kids’ Choice Sports Awards i L.A. torsdag, skriver The Hollywood Reporter.

SE, SÅ LIKE: David Beckham og sønnene Romeo (.t.v) og Cruz koste seg på Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards i L.A. torsdag - i hvert fall før de ble dynket med gullslim. Foto: Stella Pictures
SE, SÅ LIKE: David Beckham og sønnene Romeo (.t.v) og Cruz koste seg på Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards i L.A. torsdag - i hvert fall før de ble dynket med gullslim. Foto: Stella Pictures Vis mer

Med seg hadde han yngstesønnene Romeo James (13) og Cruz David (8), som var like sjarmerende som sin far da de poserte på den oransje løperen.

Under finalen i fotball-VM forrige helg koste den pliktoppfyllende faren seg også med sønnene, inkludert Brooklyn joseph (15).

Med sorte jeans, skjeve smil og nesten identiske hårfrisyrer var likheten mellom de tre slående. Mens 39-åringen var kledd i mørk, kortermet skjorte, hadde sønnene hvite t-skjorter og Vans-sko i hver sin farge.

Både Romeo og Cruz fikk også være med opp på scenen da pappa David skulle ta imot hedersprisen, noe som endte med at alle tre ble dynket i gullfarget slim.

Det er tradisjon å gi superstjernene en dusj i grønt slim på Nickelodeon-prisutdelingene, men Beckham-guttene var de aller første som ble «beæret» med gullslim.

LES OGSÅ: Prinsens første år i bilder