TRAVEL TILVÆRELSE: Både programleder Carsten Skjeøbreid og kona Tonje Kristin Wøllo sjonglerer karriere og familieliv. Før jul var tobarnsfaren programleder for «Norske helter» på TVNorge. Kona var en selvskreven gjest på prisutdelingen. Foto: Tore Skaar
TRAVEL TILVÆRELSE: Både programleder Carsten Skjeøbreid og kona Tonje Kristin Wøllo sjonglerer karriere og familieliv. Før jul var tobarnsfaren programleder for «Norske helter» på TVNorge. Kona var en selvskreven gjest på prisutdelingen. Foto: Tore SkaarVis mer

- Som småbarnsfar får man virkelig testet noen grenser

Programleder Carsten Skjelbreid har hendene fulle etter at han og kona ble tobarnsforeldre.

SEOGHØR.NO: Etter at programleder Carsten Skjelbreid (43) ble pappa for første gang i 2011, er livet virkelig blitt snudd på hodet.

Sammen med kona Tonje Kristin Wøllo (41) holder TV-profilen styr på datteren Victoria (4) og sønnen Edvard (2) så godt det lar seg gjøre.

- Som småbarnsfar får man virkelig testet noen grenser. Jeg kaller mine for «Turbo 1» og «Turbo 2», forteller Skjelbreid lattermildt til Her og Nå.

Mange våkenetter

Da Edvard var ett år gammel, kunne tobarnsfaren fortelle at sønnen var flink til å frarøve foreldrene nattesøvnen.

- Det virker som han bare har sovet 15 minutter på ett år. Vi kan vel si at han er en sosial fyr, uttalte Carsten Skjelbreid til VG før jul i 2014.

Nå er gutten blitt drøye to år gammel, mens storesøster Victoria fylte fire år før jul. I retrospekt mener Skjelbreid at mangelen på søvn egentlig ikke var så ille:

- Det er mye som har overrasket meg etter at jeg ble far. Blant annet hvor lite søvn jeg trenger. Det første året sov vi ikke mye. Nå er det langt bedre, sier han til Her og Nå i dag.

Saken fortsetter under bildet.

DANSETRIUMF: I 2009 gikk Carsten Skjelbreid til topps i «Skal vi danse» på TV 2, og ble gratulert hjertelig av sin kjære Tonje. I ettertid var han programleder for dansekonkurransen i to sesonger.  Foto: NTB scanpix
DANSETRIUMF: I 2009 gikk Carsten Skjelbreid til topps i «Skal vi danse» på TV 2, og ble gratulert hjertelig av sin kjære Tonje. I ettertid var han programleder for dansekonkurransen i to sesonger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dro fra fødestuen til studio

De siste årene har det gått slag i slag både profesjonelt og privat for den rutinerte programlederen. Den daværende «Skal vi danse»-programlederen møtte Seoghør.no på «Skal vi danse»-sending dagen etter sønnens ankomst i 2013.

- Det var en magisk dag. Det er det største man kan oppleve og det var en fantastisk fredag. Han kom samtidig med soloppgangen og det kunne ikke blitt bedre. Alt står bra til med mor og barn og en ganske forvirret far, sa Skjelbreid til Seoghør.no den gang.

Få et gjensyn med den nybakte tobarnsfaren på «Skal vi danse» i intervjuet nedenfor:

Før sønnen kom til verden, krysset Carsten og kona fingrene for at fødselen ikke skulle sammenfalle med en direktesendt «Skal vi danse»-sending. 

- Vårt største mareritt er jo at fødselen skal skje under sending. Det er heldigvis ikke så stor sjanse for det. Bare cirka 16 prosent, sa Skjelbreid til Se og Hør en drøy måned før fødselen.

LES OGSÅ: - Frieriet kom som en stor overraskelse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.