STORT PRESS: Alexander Rybaks pappa er bekymret for det store presset som har vært rundt MGP-vinneren etter seieren i 2009. Her er Alexander på den norske ambassaden i Moskva 17. mai. Foto: Anders Myhren / Seher.no
STORT PRESS: Alexander Rybaks pappa er bekymret for det store presset som har vært rundt MGP-vinneren etter seieren i 2009. Her er Alexander på den norske ambassaden i Moskva 17. mai. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Som pappa er jeg bekymret

Alexander Rybaks facebook-melding har gått inn på pappa Igor.

SEHER.NO: Fjorårets Melodi Grand Prix-vinner Alexander Rybak (23) skapte engstelse både blant journalister og tusenvis av fans, da han torsdag skrev på sin Facebook-side at han hadde hatt et nervøst sammenbrudd.


- Som pappa er jeg bekymret for sønnen min. Han har fått enorm oppmerksomhet og mange mennesker vil unytte ham og tjene penger på ham, sier Igor i et stort intervju med Se og Hør.


"Kjære Facebook-venner, vær så snill å gi meg en pause. Ikke skriv noen meldinger til meg eller Kjell Arild akkurat nå, jeg er i store problemer nå. I går fikk jeg et nervøst sammenbrudd og begynte å slå i veggen (!) helt til hendene mine begynte å blø. De store gutta er imot meg, mens dere krever hele verden av meg. Men tro meg, alt ordner seg," lød den dramatiske meldingen fra den kontroversielle 23-åringen.

Kilder nær popstjernen sier til ukebladet at Alexander nå planlegger å legge opp som popartist til neste år, og kun satse på en karriere som komponist.

Det har faren ingenting i mot.

- Hvis det er det han ønsker, så er jeg glad på hans vegne. Jeg kan ikke si hva som er viktigst for ham, men hvis han klarer å spre glede på den måten er det kjempebra, sier han til Se og Hør.

Les resten av det store intervjuet med Alexander Rybaks pappa i Se og Hør, som er i salg nå!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Forstår at mange ble bekymret