VAKKER HISSIGPROPP: Naomi Campbell har tidligere gått til angrep på sine egne ansatte, som da hun slo hushjelpen Gaby Gibson i bakhodet med en mobiltelefon. I tillegg har hun slitt med rusproblemer. Foto: All Over Press
VAKKER HISSIGPROPP: Naomi Campbell har tidligere gått til angrep på sine egne ansatte, som da hun slo hushjelpen Gaby Gibson i bakhodet med en mobiltelefon. I tillegg har hun slitt med rusproblemer. Foto: All Over PressVis mer

- Som om hun ikke har blitt en dag eldre

Supermodellen skapte forbauselse i London - har ikke eldes på 16 år.

SEHER.NO: Hun er eldre og visere. Men det ser ut til å være alt som er forandret. Da Naomi Campbell (39) entret catwalken denne uken, minnet hun fortsatt om den mindre erfarne jenta som tok verden med storm i 1993.

I lekre antrekk så det ut som 39-åringen ikke var en dag eldre enn for 16 år siden.

- Modeller kan bli retusjert i magasiner, men på catwalken kommer deres sanne ansikt frem. Naomi så fantastisk ut, det er akkurat som om hun ikke har blitt en dag eldre, var tilbakemeldingen fra en av gjestene.

Alt fra Peaches og Pixie Geldof til en britisk reality deltager entret catwalken, som en del av designernes ønske om å fremheve "virkelige" kvinner i bransjen.

Og mens det så ut til at modellenes tid var over under London Fashion week, og kjendisene tok over- reddet catwalk dronningen Naomi resten av den truede arten.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Naomi kastet toppen