Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas:

- Som kjæreste er han kjempesnill

Amalie Snøløs letter på sløret om forholdet til «Skam»-stjernen.

HAR VÆRT ORDKNAPP: Amalie Snøløs og kjæresten Herman Tømmeraas kunne bekrefte forholdet i april. Nå deler førstnevnte hvordan de møttes og hvordan de pleier kjærligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HAR VÆRT ORDKNAPP: Amalie Snøløs og kjæresten Herman Tømmeraas kunne bekrefte forholdet i april. Nå deler førstnevnte hvordan de møttes og hvordan de pleier kjærligheten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det duket for den årlige Elle-festen, der store deler av den norske kjendiseliten var samlet på Aker Brygge i Oslo. Blant dem som troppet opp på den røde løperen, var sørlandsjenta Amalie Snøløs (22).

Hun gjorde seg særs bemerket i norsk offentlighet gjennom deltakelsen i fjorårets «Farmen».

KLAR FOR FEST: Amalie Snøløs på den røde løperen under torsdagens Elle-fest. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KLAR FOR FEST: Amalie Snøløs på den røde løperen under torsdagens Elle-fest. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

For Snøløs, som i skrivende stund teller 180 000 følgere på Instagram, har det vært noen hektiske måneder. Hun har signert modellkontrakt med Idol Looks, prydet forsiden av Det Nye og landet jobb i Palmesus - en av landets store musikkfestivaler. Blant annet.

- Fant tonen

I midten av april avslørte sørlandsjenta at hun også privat har vind i seilene. Etter måneder med spekulasjoner, bekreftet Snøløs og «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas (21) at de er i et forhold.

Torsdag kveld ankom imidlertid Snøløs den røde løperen uten kjæresten ved sin side.

- Han jobber, det er slik det er, sier hun til Se og Hør.

Paret har siden offentliggjøringen av forholdet vært svært ordknappe om relasjonen dem imellom.

Overfor Se og Hør røper Snøløs imidlertid hvordan de to møttes, og hva de gjør for å pleie kjærligheten.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut at vi ville jobbe sammen.

22-åringen forklarer at duoen hadde et vennskapelig forhold i starten. Det gikk derimot ikke lang tid før paret innså at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sier hun og smiler.

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

- Hva gjør dere for å pleie kjærligheten?

- Vi pleier å sitte hjemme og spille Playstation. Så tenner vi litt lys og spiser god mat. Vi er veldig mye hjemme hos familiene våre, egentlig. Tiden bare flyr, og plutselig er det en måned siden jeg så mamma sist. Så vi prøver å dra hjem så ofte som mulig for å treffe familie.

På spørsmål om hvordan Tømmeraas er som kjæreste, har Snøløs kun lovord å komme med.

- Som kjæreste er han kjempesnill. Han er en veldig snill gutt.

- Hvordan er du som kjæreste?

- Jeg tror jeg er snill, sier hun og humrer.

- Vil ikke kalle meg bifil

22-åringen har tidligere snakket om romanseryktene med Petter Northug, i tillegg til muligheten for å forelske seg i en kvinne.

I et intervju med Det Nye i april fortalte Snøløs at dersom hun skulle dra på date med en kjendis, ville førstevalget ha falt på Jenny Skavlan (31).

- Jeg vil ikke kalle meg bifil, men jeg kan bli utrolig opptatt av, og satt ut av hvor flott og pen en jente på gata eller Instagram er. Så at jeg føler kjærlighet til mange damer - absolutt, sa hun.

FLØRT?: «Farmen»-deltager Amalie Snøløs snakker ut om ryktene om henne og Petter Northug. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

22-åringen påpekte samtidig viktigheten av å ikke sette mennesker i bås.

- Jeg blir satt i bås hele tida fordi jeg er blond og litt søt. Jeg er ikke en bimbo. Jeg er en nerd, jeg liker tv-spill og fotball. Seksualitet er viktig å eie selv. For det første vet jeg ikke. Hvordan vet man om man er bifil? Kanskje jeg forelsker meg i en dame en gang, kanskje ikke. Men jeg tør å være åpen.

Amalie Snøløs beviste at hun er en jente med bein i nesa da hun kom helt til finaleuka i «Farmen» i fjor høst.

Etter oppholdet på realitygården var hun riktignok lei av alt som hadde med «Farmen» å gjøre, forklarte hun til Se og Hør i desember.

- Jeg var veldig mett på hele greia, og fulgte ikke spesielt mye med på tv. Det er først nå de siste ukene at jeg har hentet meg inn. Jeg møtte flere av de andre deltakerne i går, det var veldig hyggelig. Selv om vi kunne bli irritert på hverandre der inne, er det ingen sure miner i dag, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - Trist at «Farmen» velger å fronte kroppen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer