- Som gymlærer og venn er Tom helt topp

John Carew støtter sin tidligere gymlærer.

MÅTTE GÅ: Tom Nordlie er ferdig som trener i Fredrikstad. Det ble klart torsdag morgen. Foto: SCANPIX
MÅTTE GÅ: Tom Nordlie er ferdig som trener i Fredrikstad. Det ble klart torsdag morgen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag ble det kjent at Tom Nordlie er ferdig som trener i Fredrikstad Fotballklubb, cirka et halvt år etter at han ble ansatt. Under en pressekonferanse torsdag morgen brukte klubbstyret betegnelsen "av økonomiske årsaker" som grunn for oppsigelsen. Norges største fotballstjerne, Aston Villa-spiller John Carew, har aldri hatt Nordlie som klubbtrener. Men i 1997 hadde han Nordlie som gymlærer, og som trener for kretstalentene i Romerike. Til Seher.no uttrykker Carew full av lovord om den avgåtte FFK-treneren. - Jeg kjenner Tom godt. Han er et følelsesmenneske, en dedikert og detaljert trener, noe som kanskje også er grunnen til at ting har gått litt opp og ned der han har vært. Men han gjør ting med hele sitt hjerte, han har stor tro på sin filosofi. Dessverre kan det bikke begge veier, og det er vel kanskje derfor det har bredt seg litt misnøye i FFK, sier Carew til Seher.no. Dette er derimot ikke første gang at Tom Nordlie er i hardt vær. På få år har den kontroversielle treneren vært innom klubber som blant andre, Sandefjord, Odd Grenland, Vålerenga, Start, Kongsvinger og ikke minst Lillestrøm. I flere av dem har det endt med bråk og sluttpakker. Carew ønsker derimot ikke å uttale seg om misnøyen som har vært ytret mot den etter hvert svært erfarne fotballtreneren. - Som gymlærer og venn er Tom helt topp. Jeg ønsker ham all suksess videre. Om misnøyen som har bredt seg i FFK kan jeg ikke uttale meg, jeg har ikke lyst til å si noe negativt om hverken spillere eller trenere. Men man kan jo si så mye som at litt misnøye, det finner man overalt - blant alle klubber i hele Europa, forteller han. Men misnøyen i Fredrikstad har vært enorm, også i det offentlige. Verst var det da høyreback Pål André Czwartek i et brev til Fredriksstad Blad slaktet Nordlies lederstil. - Er Tom Nordlie for tøff for norske spillere, John? - Nei, han er nok ikke for tøff, det har heller å gjøre med andre ting. Blant annet om hvor stor tro spillerne har på treneren fra starten av. Han krever mye. Da er det også lett å bli lei for dem som ikke takler det. Nordlie er detaljert, mens treningene ofte kan bli litt lange. Men jeg vet jo at det har vært klaget før. - Kunne du selv gått ut mot treneren offentlig? - Det er umulig å si. For jeg har aldri vært i den situasjonen, sier den norske landslagsstjernen til Seher.no.Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!LES OGSÅ: Tom Nordlie ferdig i Fredrikstad

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer