Jorun Stiansen og Alejandro Fuentes:

- Som et lite lemen

«71 grader nord-team»- duoen vil overraske i den nye sesongen.

GODE VENNER: De gode vennene Jorun Stiansen og Alejandro Fuentes møtte opp på premieren til «71 grader nord - team». Foto: Shad Madian / Dagbladet.

GODE VENNER: De gode vennene Jorun Stiansen og Alejandro Fuentes møtte opp på premieren til «71 grader nord - team». Foto: Shad Madian / Dagbladet.

Vis mer
Publisert

Forrige torsdag var det duket for premierefest på årets «71 grader nord - team», der Jorun Stiansen (39) og Alejandro Fuentes (35) er et av lagene.

Overfor Se og Hør lettet de på sløret om vennskapet og hvorfor de mener de er sesongens «underdogs».

- Hadde blitt drap

Duoen har nemlig kjent hverandre lenge. De ble først kjent gjennom sin deltakelse i «Idol» i 2005.

- Når det gjelder å takle stressede situasjoner i forhold til å opptre på en scene har vi vært der før og hjulpet hverandre, samt grått på hverandres skuldre, fortalte Fuentes, og la til:

NY KJÆRESTE: Frank Løke viste frem kjæresten på premieren av «71 grader nord team». Video: Luna Lea. Reporter: Frank Løke Vis mer

- Jeg er glad det ble Jorun, for vi kjenner hverandre så godt og jeg vet at hun gjennomfører uansett.

Stiansen la heller ikke skjul på at hun ble fornøyd over å ha Fuentes som sin turpartner i realityprogrammet.

- Jeg er som et lite lemen. Hadde jeg hatt et menneske som var det motsatte av Alejandro, som hadde vært i ansiktet på meg hele tiden, hadde det blitt drap i årets sesong av 71, innrømmet Stiansen og lo.

- Vi er underdogs

Stiansen og Fuentes bestemte seg raskt for å navngi laget sitt «Team Hobbit». Navnet kommer fra at duoen mener de er sesongens «underdogs».

- Vi er «underdogs» når det kommer til kart og kompass, i tillegg til at vi er ganske små personer i forhold til de andre kjempene her. Jorun er jo litt fjellvant, men jeg er ikke det i det hele tatt, innrømmet Fuentes.

SINGEL: Den andre sesongen av «71 grader nord - team» er i gang, og en av deltakerne fikk en kjedelig telefon hjemmefra under innspillingen. Video: Luna Lea/Rød Løper Vis mer

-Ja, jeg har hatt hytte på Hovden i 39 år, men jeg går på dagstur med en 15 liters sekk og har ganske mange sjokoladepauser mellom dragene, mens noen av de andre konkurrentene er født i skogen, og en annen har gått i dødssonen.

Duoen understreket likevel at det ikke er noe galt med å være «underdogs».

- Det å være «underdog» er ikke feil. Det kan være bra og forhåpentligvis kan vi overraske folk.

LES OGSÅ: Brudd etter 28 år.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer