SLANK: Puppemodellen, som egentlig heter Katie Price, har tidligere avkreftet at hun lider av spiseforstyrrelser. Foto: Stella Pictures
SLANK: Puppemodellen, som egentlig heter Katie Price, har tidligere avkreftet at hun lider av spiseforstyrrelser. Foto: Stella PicturesVis mer

- Som en tynn strekskygge av seg selv

Jordans kropp er tynnere enn noen gang.

SEHER.NO: Puppemodell Jordan (30) har gått betraktelig ned i vekt den siste tiden, og da hun ble avbildet i Los Angeles tirsdag så hun mer ut som en tynn skygge av seg selv. Snart skal hun også fjerne mer kroppsvekt i form av silikonen i de velkjente brystene.

Jordan som både er forfatter, glamourmodell, realitystjerne, designer og skribent, er for øyeblikket i Los Angeles sammen med ektemannen Peter André (35) for å foreta en brystreduksjon.

Hun har tidligere uttalt at hun er misfornøyd med den forrige brystoperasjonen hun tok, og det er derfor hun ønsker å redusere størrelsen.

Tidligere har puppemodellen, som egentlig heter Katie Price, avkreftet til magasinet New! at hun har et anstrengt forhold til mat.

- Jeg er nødt til å spise for å ha energi til barna mine og for å drive med ridning hver dag, hvis ikke ville jeg besvimt!

Ifølge The Sun er ukens sjokkerende bilder kun et bevis på at trebarnsmoren har kuttet ned for mye på den maten hun selv sier at hun trenger, og at hun helt klart har overdrevet slankingen.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Jordan og Peter André adopterer