Katy Perry:

- Som en tornado

Katy Perry letter på sløret om skilsmissen fra eksmannen Russell Brand i 2011.

DEN GANG DA: Mange har kanskje glemt at artisten Katy Perry var gift med Russell Brand fra 2010 til 2011. Nå letter hun på sløret om skilsmissen. Her er de fotografert i 2010. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Mange har kanskje glemt at artisten Katy Perry var gift med Russell Brand fra 2010 til 2011. Nå letter hun på sløret om skilsmissen. Her er de fotografert i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble stjerneparet Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43) foreldre til sitt første barn sammen, da datteren Daisy så dagens lys. Det har vært skrevet mye om de nybakte foreldrene de siste ukene, og etter fødselen har Perry blitt hyllet i sosiale medier for å dele et svært ærlig og humoristisk bilde av kroppen sin.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

Det har gått slag i slag for Orlando Bloom og «Roar»-sangeren de siste årene. De ble først koblet til hverandre i 2016, men skilte lag allerede året etter. I 2018 fant de imidlertid tilbake til hverandre, og på selveste valentinsdagen i fjor gikk Bloom ned på kne og fridde.

Katy Perrys tidligere ekteskap med skuespilleren Russell Brand (45) har muligens gått i glemmeboka for mange.

De giftet seg i 2010, men lykken ble imidlertid kortvarig, og i 2011 gikk de hver til sitt - etter bare 14 måneder som mann og kone.

Nå har Perry fortalt om skilsmissen i et intervju med 60 minutes Australia. I intervjuet beskriver hun forholdet til 45-åringen som en «brist i hennes idealistiske sinn».

- Jeg opplevde stor suksess da jeg var 23, 24 og 25 år, og da møtte jeg noen som var interessante og stimulerende. Det var som en tornado, alt sammen skjedde på én gang, sier hun i intervjuet.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry er ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

- Fortrolig med motstand

I det åpenhjertige intervjuet sier den kjente artisten at det bestandig har vært en del av hennes personlighet å trekkes mot utfordringer som kommer hennes vei.

- Jeg har alltid vært fortrolig med friksjon og motstand og utfordringer, røper Perry.

Hun og Brand begynte å date i 2009, etter å ha møtt hverandre på MTV Video Music Awards. Ekteskapet ble imidlertid kortvarig, og i et intervju med Vogue i 2013, avslørte «Firework»-sangeren at det var Brand som valgte å avslutte forholdet.

VAR GIFT: Russell Brand var gift med Katy Perry, men i 2011 skilte de lag etter bare 14 måneder som mann og kone. Her på «Arthur»-premieren i 2011. Foto: REX/ NTB Scanpix
VAR GIFT: Russell Brand var gift med Katy Perry, men i 2011 skilte de lag etter bare 14 måneder som mann og kone. Her på «Arthur»-premieren i 2011. Foto: REX/ NTB Scanpix Vis mer

Det gjorde 45-åringen ved å sende Perry en tekstmelding, der han informerte om at han hadde valgt å ta ut skilsmisse.

- Han er en veldig smart mann, og jeg elsket ham da jeg giftet meg med ham. Men la oss si det slik, jeg har ikke hørt fra ham siden han 31. desember 2011 sendte meg en melding hvor det sto at han skilte seg fra meg, sa artisten i intervjuet, ifølge People.

I 2012 ble eksparet offisielt skilt - og ekteskapet var dermed historie. Siden den gang har Perry riktignok flere ganger snakket om sitt første ekteskap med pressen.

- Jeg ble gift da jeg var 25. Nå er jeg 34. Det var nesten ti år siden. Jeg tenkte: «en person resten av livet mitt», jeg er ikke sikker på om den ideen er for meg. Jeg er en helt annen person enn jeg var, sa Perry til Paper Magazine i 2019.

Ble foreldre

Nå har imidlertid Perry etablert seg godt med forloveden, skuespillerkjekkasen Orlando Bloom. I forrige uke ble de foreldre for første gang - noe sistnevnte avslørte i et innlegg på Instagram.

- Velkommen til verden, Daisy Dove Bloom. Vi svever med kjærlighet og beundring for den trygge og sunne ankomsten til datteren vår, skrev den stolte faren i innlegget.

Det var i mars at Perry overrasket stort da hun slapp sin nye musikkvideo til låten «Never Worn White».

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Artisten ble nemlig sett med en voksende mage i videoen - og røpet dermed at hun var gravid med sitt første barn, sammen med forloveden.

Bloom har tidligere vært gift med supermodellen Miranda Kerr (37) - fra 2010 til 2013. De har sønnen Flynn (9) sammen.

LES OGSÅ: - Jeg ser bildet. Hun ser bra ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer