Katy Perry:

- Som en tornado

Katy Perry letter på sløret om skilsmissen fra eksmannen Russell Brand i 2011.

DEN GANG DA: Mange har kanskje glemt at artisten Katy Perry var gift med Russell Brand fra 2010 til 2011. Nå letter hun på sløret om skilsmissen. Her er de fotografert i 2010. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Mange har kanskje glemt at artisten Katy Perry var gift med Russell Brand fra 2010 til 2011. Nå letter hun på sløret om skilsmissen. Her er de fotografert i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble stjerneparet Katy Perry (35) og Orlando Bloom (43) foreldre til sitt første barn sammen, da datteren Daisy så dagens lys. Det har vært skrevet mye om de nybakte foreldrene de siste ukene, og etter fødselen har Perry blitt hyllet i sosiale medier for å dele et svært ærlig og humoristisk bilde av kroppen sin.

Det har gått slag i slag for Orlando Bloom og «Roar»-sangeren de siste årene. De ble først koblet til hverandre i 2016, men skilte lag allerede året etter. I 2018 fant de imidlertid tilbake til hverandre, og på selveste valentinsdagen i fjor gikk Bloom ned på kne og fridde.

Katy Perrys tidligere ekteskap med skuespilleren Russell Brand (45) har muligens gått i glemmeboka for mange.

De giftet seg i 2010, men lykken ble imidlertid kortvarig, og i 2011 gikk de hver til sitt - etter bare 14 måneder som mann og kone.

Nå har Perry fortalt om skilsmissen i et intervju med 60 minutes Australia. I intervjuet beskriver hun forholdet til 45-åringen som en «brist i hennes idealistiske sinn».

- Jeg opplevde stor suksess da jeg var 23, 24 og 25 år, og da møtte jeg noen som var interessante og stimulerende. Det var som en tornado, alt sammen skjedde på én gang, sier hun i intervjuet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer