- Som å tråkke i hundebæsj

Harald Zwarts nye film får hard medfart i USA.

HARD MEDFART: Harald Zwart smilte bredt på New York-premieren til "Pink Panther 2", men får hard medfart av det store nettstedet MSNBC.com Foto: AP
HARD MEDFART: Harald Zwart smilte bredt på New York-premieren til "Pink Panther 2", men får hard medfart av det store nettstedet MSNBC.com Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Totalt bortkastet tid.

Det er den tøffe dommen det store nyhetsnettstedet MSNBC.com kaster over nordmannen Harald Zwarts nye Hollywood-film "The Pink Panther 2".

I tillegg til Steve Martin i rollen som den klønete franske politimannen Jaques Closeau, har filmen store navn som Jean Reno, Andy Garcia og John Cleese på rollelista. Men heller ikke disse kan redde filmen fra det kjedsommelige, skal vi tro anmeldelsen.

I filmen må Closeau ta opp jakten på en bande med internasjonale kunsttyver, etter at de har stjålet flere kjente kulturskatter.

- Den er ikke så kjedelig som den første filmen, men det er som å si at du heller vil tråkke i hundebæsj enn å stå til knærne i kumøkk, skriver anmelderen Alfonso Duralde (ekstern lenke).

Zwart (43) har foreløpig ikke kommentert slakten av filmen - som har norsk premiere førstkommende fredag.

Tidligere har har han imidlertid avslørt overfor Seher.no at han håper å få med seg flere av de internasjonale stjernene til festpremieren i Fredrikstad.

- Det er bevisst å legge premieren å legge den norske premieren to uker etter den amerikanske, for da er det mulig for noen av filmens skuespillere - eksempelvis John Cleese eller Steve Martin å gjennomføre et Norgesbesøk rent praktisk.


Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: I krig med Karate Kid

Se "Pink Panther 2"-traileren her:


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer