Birgit Skarstein:

- Som å bli kastet til ulvene

Som tenåring slet Birgit Skarstein med å snakke foran folk.

LAM: Birgit Skarstein åpner opp om hvordan hun ble lam i «Helt Harlad». Video: TV 2 Vis mer
Publisert

I «Helt Harald» blir programleder Harald Rønneberg (48) bedre kjent med et knippe norske kjendiser, og sammen skal de utføre tøffe prøvelser med mottoet «det er begrensa hvor dritt det kan gå» i bakhodet.

I søndagens episode tar Rønneberg med seg paralympisk idrettsutøver Birgit Skarstein (33) med på vingevandring. Med andre ord: Skarstein og Rønneberg skulle stå på en flyvinge under flyvning.

Men før duoen skulle komme seg på flyvingen og lette til værs, dro de på hyttetur for å bli bedre kjent. Der deler Levanger-jenta at hun ikke alltid har vært like trygg og utadvendt som hun er i dag. Overraskende nok var det teaterscenen som hjalp 33-åringen ut av skallet.

Til Se og Hør forteller Skarstein at hun var sjenert som tenåring. Flere hun kjente gikk på teater, og hun hadde et godt inntrykk av teatermiljøet.

- Jeg hadde lyst til å bli litt mer komfortabel med å snakke foran folk, så det ble en fin plass å øve litt på det, forteller Skarstein til Se og Hør.

Tilhørighet og tillit

Verdensmesteren husker godt første gangen hun sto på en scene. Det var på bygdehuset i Levanger, som ble brukt som teatersal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.