Sølvvinneren vant gulljenta

Håvard Bøkko møtte kjærligheten under medaljeseremoni - uten å vite det!

<strong>HELL I SPORT OG KJÆRLIGHET:</strong> Håvard Bøkko ble NM-mester på skøyter og sikret seg kongepokalen på Frogner stadion i Oslo før jul i fjor. Han har også funnet lykken med vakre Ingrid Hjermstad - som delte ut VM-sølv til ham året før.  Foto: Scanpix
HELL I SPORT OG KJÆRLIGHET: Håvard Bøkko ble NM-mester på skøyter og sikret seg kongepokalen på Frogner stadion i Oslo før jul i fjor. Han har også funnet lykken med vakre Ingrid Hjermstad - som delte ut VM-sølv til ham året før. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske skøytestjernen Håvard Bøkko (24) vant sølv under Skøyte-VM på Hamar for to år siden - vel uvitende om at hans fremtidige kjæreste var med på å dele ut medaljen!

Og i dag har sjarmøren altså funnet lykken med den vakre seremonijenta, 24 år gamle Ingrid Hjermstad. Det forelskede paret var nylig på sin første romantiske reise sammen, til kjærlighetens by Paris.

- Først i fjor sommer ble det alvor, forteller Ingrid til Se og Hør Weekend.

For selv om den søte blondinen syntes at sølvvinneren virket veldig kjekk under medaljeseremonien, tok det en god stund før hun virkelig fikk sjarmert skøyteløperen. Nå virker det imidlertid som at Håvard for lengst har falt for psykologistudenten.

- Ingrid er ei kjempejente som ikke bare er søt og sjarmerende, men som også har bein i nesa og fornuftige meninger. Jeg trives i hennes selskap og vi har det veldig fint sammen, sier Håvard til Se og Hør Weekend.

Samboerskap ligger nok imidlertid en stund inn i fremtiden for turtelduene. Håvard, som nå satser på en karriere i proffalget Team CBA, bor i en leilighet på Geilo. Mens Ingrid for det meste holder til i Århus i Danmark, der hun studerer psykologi. Men forholdet tåler tydeligvis avstanden - Ingrid har nemlig også tilbragt et utvekslings-semester på Hawaii.

- Vi har funnet metoder for å holde forholdet varmt. Hun jeg delte rom med på Hawaii, sa hun følte at Håvard var der sammen med oss hele tiden. Vi pratet sammen på «Skype» døgnet rundt, forklarer Ingrid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Anh er en engel ved min side   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer