NYFORELSKET: Solveig Horne sier til Se og Hør at hun har funnet lykken med sin partikollega Gunnar Bakke. Foto: Tore Skaar, Se og Hør.
NYFORELSKET: Solveig Horne sier til Se og Hør at hun har funnet lykken med sin partikollega Gunnar Bakke. Foto: Tore Skaar, Se og Hør.Vis mer

Solveig Horne er forelsket:

Solveig Horne har funnet lykken med partikollega

- Gunnar er en utrolig snill og varm person.

(Se og Hør): Etter flere år som singel, har Fremskrittspartiets Solveig Horne (48) åpnet opp kjærlighetens dør.

Hennes nye kjæreste er partikollegaen Gunnar Bakke (57), som fra 2007-2011 var ordfører i Bergen. I dag leder han Baker- og Konditorbransjens Landsforening.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Solveig Horne og hennes nye kjæreste. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Solveig Horne og hennes nye kjæreste. Faksimile: Se og Hør Vis mer

– Vi har kjent hverandre i mange år, og hatt et nært vennskap. Da han var fylkesleder for Frp i Hordaland var jeg tilsvarende i Rogaland. Vennskapet utviklet seg til noe mer, og det kom nok overraskende på begge to, sier Solveig oppriktig glad.

– Hva gjorde at du falt for ham?

– Det er akkkurat som å komme hjem. Gunnar er en utrolig snill og varm person. Som utfordrer deg og byr på gode samtaler. Og så har vi vennskapet i bunn.

Solveig er også stolt mamma til barna Jon Oddvar (26) og Elisabeth (20).

– Jeg er veldig stolt av barna mine. Det er flott å se hvem de er blitt og hva de har fått til, og at begge er flinke på skolen. De har aldri hatt et A4-liv, og har hatt to foreldre som har jobbet og reist mye.

TIDLIGERE ORDFØRER: Gunnar Bakke har tidligere vært ordfører i Bergen. Her er han fotografert i 2011. Foto: NTB Scanpix
TIDLIGERE ORDFØRER: Gunnar Bakke har tidligere vært ordfører i Bergen. Her er han fotografert i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Å se at de er blitt så selvstendige og flinke gjør meg veldig glad.

Listhaug ble mamma for tredje gang

Solveig Hornes glade nyhet kommer samme måned som hennes parti og statsråd-kollega Sylvi Listhaug ble mamma for tredje gang.

Listhaug har sagt til VG at fødselen ble en dramatisk opplevelse.

Da paret ankom Ullevål sykehus, bestemte legene seg for at fødselen skulle igangsettes. Så oppsto det komplikasjoner.

- Plutselig falt hjerterytmen på babyen. Legene der forsøkte å ordne opp i det ved å snu og vende på meg og babyen, men klarte ikke å gjøre noe som løste det.

Det ble deretter bestemt at Listhaug måtte gjennom hastekeisersnitt, og hun ble lagt i narkose. Da tok det bare minutter før barnet var ute, og Listhaug forklarer at hun er svært takknemlig overfor legene på sykehuset.

LES OGSÅ: Sylvi Listhaug ble mamma for tredje gang