Josephine Bornebusch:

«Solsidan»-stjernen forlot Sverige og startet et helt nytt liv

Planen var å flytte til USA, men endte opp i Irland.

NYTT LIV: Da «Solsidan»-skuespiller Josephine Bornebusch reiste fra Sverige tidligere i høst, ventet et helt annet liv i Irland og USA. Her sammen med sine skuespillerkolleger. Fra venstre: Felix Herngren , Mia Skäringer, og Johan Rheborg. Foto: NTB Scanpix
NYTT LIV: Da «Solsidan»-skuespiller Josephine Bornebusch reiste fra Sverige tidligere i høst, ventet et helt annet liv i Irland og USA. Her sammen med sine skuespillerkolleger. Fra venstre: Felix Herngren , Mia Skäringer, og Johan Rheborg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Tidligere i høst avslørte Josephine Bornebusch (36), kjent fra den svenske TV-serien «Solsidan», til den svenske avisen Expressen at hun skulle flytte fra Sverige.

36-åringens ektemann, Erik Zetterberg (39), hadde nemlig fått jobb i USA, og paret så ingen grunn til å ikke flytte ettersom barna fortsatt er veldig små.

Men i et nylig intervju med den svenske avisen ser det ut til at eventyret har fått seg et pit-stopp. For så langt har den lille familien oppholdt seg i Irland.

- Ja, jeg har for det meste vært i Irland, og reiste ikke videre til USA før nå. Jeg har ikke rukket det enda, men det blir nok bra. Jeg har vært i Dublin i tre måneder og tre uker, fortalte hun til avisen.

Hemmelig prosjekt

Josephine har nemlig vært opptatt med å regissere den kommende filmatiseringen av «LasseMajas detektivbyrå», som spilles inn i Irland.

Filmen skal ha premiere neste år, og er «Solsidan»-stjernens debut som langfilmregissør.

I tillegg holder 36-åringen på med et hemmelig prosjekt ved siden av regissørjobben. Hun nekter å røpe hva det nye prosjektet går ut på, men slår fast at det ikke er noe problem å sjonglere mellom to jobber.

- Jeg jobber jo her, også klipper jeg litt på si. Det kan man jo gjøre nå for tiden. Og så sitter jeg og skriver litt, uttalte hun uten å røpe hva hun skriver om.

Gleder seg til «Solsidan»-film

Et hemmelig prosjekt og regissør for en ny barnefilm er ikke det eneste Josephine holder på med om dagen.

Tidligere i år ble det nemlig kjent at «Solsidan»-serien gjør et comeback som film, etter at FLX, som produserer serien, bekreftet at den femte sesongen ville bli den siste.

Henrik Dorsin, som spiller karakteren «Ove Sundberg» i serien, røpet overfor Expressen i fjor at han tror arbeidet med manus til en kommende langfilm er i gang.

- Men det er kanskje ikke offentlig? Nå får jeg ringe rundt til alle og be om unnskyldning, sa Dorsin til avisen den gang.

Solsidan-filmen har premiere på norske kinoer 1.desember.

Men først er Josephine innstilt på å få i land den siste sesongen av den populære serien. På spørsmål om Josephine ønsker en filmatisering, hadde hun et klart svar:

- Skulle den siste sesongen floppe er man jo ikke gira på en film, uttalte hun.

LES OGSÅ: Satser som modell etter å ha gått ned 130 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer