STOR FAMILIE: Felix Herngren og kona Clara ble torsdag foreldre til en liten jente. Felix har tre barn med Clara og tre barn fra et tidligere forhold.  Foto: STELLA PICTURES
STOR FAMILIE: Felix Herngren og kona Clara ble torsdag foreldre til en liten jente. Felix har tre barn med Clara og tre barn fra et tidligere forhold. Foto: STELLA PICTURESVis mer

«Solsidan»-stjernen ble seksbarnsfar

Felix Herngren annonserte babynyheten på sin egen Instagram.

SEOGHØR.NO: Den svenske skuespilleren Felix Herngren (46) er kjent for mange her til lands som Alex fra TV 2-suksessen «Solsidan».

Nå har han blitt pappa til seks etter at kona Clara fødte parets tredje barn torsdag formiddag.

- Nå har hun kommet!, skrev skuespilleren under et bilde av datteren som raskt fikk tusenvis av likes på Instagram.

Da Herngren i forrige uke gjestet det norsk-svenske talkshowet «Skavlan» fortalte han at han satt med mobilen påslått i tilfelle kona skulle begynne å føde.

Han har tidligere sagt til Aftonbladet at han nesten ikke kunne vente med å utvide familien.

– Jag er faktisk overlykkelig, mine tidligere unger er fantastiske, og jeg satser på at trenden fortsetter. I november smeller det, sa han til den svenske avisen.

Hektisk både på jobb og privat

Men for Herngren holdt det rett og slett på å gå galt for et års tid siden. Skuespilleren har vært med på å skrive manus for «Solsidan», samtidig som han er skuespiller i serien. I tillegg regisserer han filmen «Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant». Han driver også et produksjonsselskap, og har produsert filmen «Welcome to Sweden».

Alle arbeidsoppgavene holdt på å knekke ham.

- Jeg var utrolig stresset, fordi jeg dobbelbooket meg selv ofte, og skulle være på flere steder samtidig. Jeg holdt på å gå i stykker, sier han til Expressen.

Nå har imidlertid Herngren tatt inn en agent som hjelper ham med kalenderen, slik at den kommende seksbarnsfaren kan puste ut igjen.

Felix giftet seg med Clara i 2005. Han var tidligere gift med Jenny Herngren, men forholdet tok slutt i 2003.

LES OGSÅ: - Vi ønsker oss flere barn