Josephine Bornebusch:

«Solsidan»-stjernen: - Katastrofalt

Stjernen er premiereklar med sesong to av suksesserien «Elsk meg». Nå deler hun sine tanker om hvordan Sverige har taklet coronapandemien.

Publisert

«Solsidan»-stjernen Josephine Bornebusch forteller til Dagbladet at hun ble skremt av taktikken svenske myndigheter la for hvordan landet skulle takle coronapandemien.

- Jeg leverte fra meg barna mine på skolen, mens folk lå på sykehuset og døde. Jeg leverte fra meg det kjæreste jeg har, og alt bare fortsatte å holde åpent. Dette er ikke OK tenkte jeg da. Det var en bisarr tid, sier Bornebusch.

Hun er glad for at det ser ut som Sverige sakte, men sikkert har fått kontroll over smitten, men var veldig bekymret over at hjemlandet valgte en annen vei enn sine naboer.

- Norge, Finland og Danmark gjorde det helt annerledes. Vi er så nære kulturelt og da tenker man at man gjøre det samme. Men sånn var det ikke, og det føltes både skummelt og ekkelt.

Tilbake til «Solsidan»

Her hjemme er nok Bornebusch best kjent fra sin rolle som den snobbete Mickan i serien «Solsiden». Hun forteller de snart skal i gang med innspillingen av en ny sesong.

- «Solsidan» er som en bumerang. Man tro man er fri, men det kommer alltid tilbake. Men dette er faktisk første gang jeg gleder meg veldig til å gjøre en ny sesong. Vi har holdt på i snart 11 år, og på et tidspunkt var det det eneste man fikk tid til å gjøre. Nå filmer vi annethvert år, og det gir ei tid til å savne det, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer