STOR FAMILIE: Felix Herngren og kona Clara ble torsdag foreldre til en liten jente. Felix har tre barn med Clara og tre barn fra et tidligere forhold.  Foto: STELLA PICTURES
STOR FAMILIE: Felix Herngren og kona Clara ble torsdag foreldre til en liten jente. Felix har tre barn med Clara og tre barn fra et tidligere forhold. Foto: STELLA PICTURESVis mer

«Solsidan»-skuespilleren er snart seksbarnsfar

Men Felix Herngren holdt på å knekke sammen for kort tid siden.

GIKK NESTEN TOM: For mange arbeidsoppgaver og avtaler sammen med rollen som fembarnsfar ble for mye for Felix Herngren. Her er han med tre av barna. Foto: FameFlynet Sweden
GIKK NESTEN TOM: For mange arbeidsoppgaver og avtaler sammen med rollen som fembarnsfar ble for mye for Felix Herngren. Her er han med tre av barna. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

SEOGHØR.NO: Den svenske skuespilleren Felix Herngren (46) er kjent for mange her til lands som Alex fra TV 2-suksessen «Solsidan».

Nå jubler han over at han skal bli pappa, noe han har gjort en rekke ganger tidligere. Det kommende barnet er nemlig nummer seks i rekken, og hans tredje med kona Clara.

– Jag er faktisk overlykkelig, mine tidligere unger er fantastiske, og jeg satser på at trenden fortsetter. I november smeller det, sier han til Aftonbladet.

Men for Herngren holdt det rett og slett på å gå galt for et års tid siden. Skuespilleren har vært med på å skrive manus for «Solsidan», samtidig som han er skuespiller i serien. I tillegg regisserer han filmen «Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant». Han driver også et produksjonsselskap, og har produsert filmen «Welcome to Sweden».

Alle arbeidsoppgavene holdt på å knekke ham.- Jeg var utrolig stresset, fordi jeg dobbelbooket meg selv ofte, og skulle være på flere steder samtidig. Jeg holdt på å gå i stykker, sier han til Expressen.

Nå har imidlertid Herngren tatt inn en agent som hjelper ham med kalenderen, slik at den kommende seksbarnsfaren kan puste ut igjen.

Felix giftet seg med Clara i 2005. Han var tidligere gift med Jenny Herngren, men forholdet tok slutt i 2003.