Soloturne for The Boss

Bruce Springsteen drar på turne med minimalt band. Han skal lage PR for sin aller første coverplate!

Publisert
Sist oppdatert

Jubel-Bruce!


Bruce Springsteen skal ut på veien igjen. Hans forrige turne var en stillferdig affære der han reiste verden rundt med gitaren - alene. Fjorårets suksess har gitt ham inspirasjon til fortsatt å tenke smått og intimt.


Nå arbeider The Boss med et nytt prosjekt - en coverplate med låtene til Pete Seeger. Og han gjør det helt uten vennene i bandet sitt, The E Street Band. Albumet skal i følge svenske Aftonbladet hete "The Seeger Sessions" - og skal komme i platebutikken allerede i vår.


Egentlig hadde Bruce planer om å samle bandet til et aller siste album - og en aller siste verdensturne. Men nå er samlingen utsatt på ubestemt tid, trolig i minst et år.


Først vil Bruce nemlig på turne med sitt nye album, og det skal bli en kompakt og intim konsertopplevelse. Han skal ha med seg et lite band, men det blir på langt nær snakk om stadionrock!


Saksofonist i E Street Band, Clarence Clemmons har uttalt om Springsteens luner:


- Man vet aldri om det blir noe, før plata virkelig er i butikken. Bruce er en ekte kunstner, og forandrer planene etter humøret. Vi i bandet får som regel høre alt i siste liten...


Det er foreløpig ukjent om Norge står på turnelista for Bruce Springsteen denne gang.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer