Kurt Nilsen:

Solgte villa med milliongevinst

- Var egentlig planen hele tiden.

HÅVER INN: I et intervju med Bergens Tidende røper Kurt Nilsen at han har solgt villaen i Bergen godt over takst - og at det i år blir endelig stopp for de tradisjonsrike julekonsertene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HÅVER INN: I et intervju med Bergens Tidende røper Kurt Nilsen at han har solgt villaen i Bergen godt over takst - og at det i år blir endelig stopp for de tradisjonsrike julekonsertene. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 kjøpte musiker Kurt Nilsen (43) en villa med hage og svømmebasseng i Steinsviken i Bergen for 7,1 millioner kroner. Da flyttet han og kjæresten Oda Rivrud tilbake til byen mellom de syv fjell.

I vår ble villaen lagt ut for salg med en prisantydning på 8,9 millioner. Ifølge Bergens Tidende endte salgsprisen til slutt på 11,9 millioner. Det betyr at 43-åringen satt igjen med en solid gevinst - etter å ha solgt huset for 3 millioner kroner mer enn prisantydningen.

- Det må jo bety at jeg gjorde et godt stykke arbeid, sier Kurt Nilsen til avisen.

Pusset opp

«Idol»-vinneren forteller videre at coronapandemien åpnet for at han fikk tid til å gi villaen en skikkelig overhaling.

- Det var egentlig planen hele tiden å selge huset. Jeg kjøpte det rett før coronaen. Da Norge først stengte ned, fant jeg ut at jeg kunne pusse det opp skikkelig. Det var jo ikke annet å gjøre. Men jeg visste fort at det ikke var der jeg ville være resten av livet, sier artisten til avisen.

Han og Riverud har ikke funnet et nytt hus, og tilbringer derfor nå mye tid på hytta i Sløvåg i Gulen. Kjæresteparet stresser heller ikke med å finne nytt tak over hodet. Planen er at de skal fortsette å bo i den populære artistens fødeby, røper Nilsen overfor Bergens Tidende.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.