GJENBRUK: Tone Damli er en stor tilhenger av gjenbruk og har flere ganger solgt klær på det digitale loppemarkedet Bloppis.no. Tone Damli reklamerte selv for sitt siste salg på sin side hos bildetjenesten Instagram. Foto: Stella Pictures/Instagram
GJENBRUK: Tone Damli er en stor tilhenger av gjenbruk og har flere ganger solgt klær på det digitale loppemarkedet Bloppis.no. Tone Damli reklamerte selv for sitt siste salg på sin side hos bildetjenesten Instagram. Foto: Stella Pictures/InstagramVis mer

Solgte unna klær før bruddet

Kort tid før bruddet med Aksel Hennie ble kjent, la Tone Damli ut store deler av sin designer-garderobe for salg.

SEOGHØR.NO: Norges superpar Tone Damli (24) og Aksel Hennie (36) er historie. Ifølge kilder nær paret har de gjort det slutt, og sangeren skal ha flyttet ut fra villaen på Frogner for rundt en uke siden.

På samme tid la Tone ut et bilde på den sosiale nett-tjenesten Instagram av en bunke klær hun hadde lagt ut til salg på nettstedet Bloppis. 

- Bloppis'en er oppdatert med kle til salgs fra skapet mitt. Detox i garderoben, skrev skjønnheten under bildet. 

24-åringen har lagt en rekke plagg ut til salgs, blant annet flere jeans, gensere, sko og t-skjorter. 

Også tidligere har Tone Damli lagt ut klær til salgs på nettstedet, i likhet med flere andre kjente norske kvinner, som blant annet kronprinsesse Mette-Marit.

Planla bryllup
Nyheten om samlivsbruddet har slått ned som et sjokk i kjendis-Norge. Til sommeren skulle Tone og Aksel nemlig etter planen gifte seg i byen Taormina på Sicilia i Italia. 

7. februar lanserte Tone sin egen kleskolleksjon i samarbeid med det danske merket Designer's Remix. På lanseringsfesten på restauranten Bølgen og Moi, virket paret svært forelsket. Aksel holdt rundt kjæresten og de sendte hverandre forelskede blikk.

- Jeg elsker den dama der, så det har jeg det helt fint med, sa Hennie til Se og Hør som svar på hvordan det var å se Tone på TV. 

Taus på Twitter

Aksel er vanligvis svært aktiv på Twitter, men har ikke skrevet noe nytt siden han 8. februar sendte en lykkeønskning til Tone før konkurransen i Sverige.  

«Klin til verdens beste Tone Damli! I morgo er det showtime Hello Mello!» skrev Hennie. 

Mens Aksel har holdt seg unna Twitter, har Tone vært uvanlig stille på sin blogg. Hun har skrevet noen innlegg om Melodifestivalen og kleskolleksjonen sin, men har ikke nevnt Hennie siden et innlegg 4. januar da paret feiret nyttårsaften i Sør Afrika. 

(Bloppis.no er et selskap eid av Aller-konsernet)
LES OGSÅ: Bryllupsdrømmene som brast