Erik Rotihaug:

Solgte unna hele «Farmen»-premien

Erik Rotihaug hadde tenkt til å sette opp hytta han vant i fjor. Slik ble det ikke.

TIL TOPPS: Erik Rotihaug vant «Farmen» i fjor, men har verken beholdt hytta eller bilen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TIL TOPPS: Erik Rotihaug vant «Farmen» i fjor, men har verken beholdt hytta eller bilen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er allerede snart ett år siden 25 gamle Erik Rotihaug kunne slippe jubelen løs som ny «Farmen»-vinner. Den gang slo han meddeltaker Ingebjørg Monique Haram på målstreken, og stakk av med både bil og hytte.

Etter seieren fortalte han til Se og Hør at han var usikker på hva han skulle gjøre med premien, men at han skulle beholde bilen for å komme seg frem og tilbake.

Nå kan imidlertid Rotihaug fortelle at både bil og hytte er solgt.

- Det var det beste for meg økonomisk nå. Jeg er ikke så gammel, sier han til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg hadde tenkt til å sette opp hytta, men solgte den for et par uker siden. Skulle jeg ha beholdt bilen måtte det ha vært firehjulstrekk, sier han spøkefullt.

Pengene han har fått for salgene har han investert «litt her og der», forteller han.

Erik Rotihaug kan også fortelle at «Farmen»-seieren har ført med seg en rekke forespørsler, spesielt om samarbeid, men at det rette tilbudet ikke har kommet på banen enda. Derimot håper han å en dag få delta i «Skal vi danse».

Allerede fra starten av gårdsoppholdet i fjor var 25-åringen fast bestemt på å gå seirende ut, og i tiden før hadde han lagt inn mange øvingstimer på mulige oppgaver som skulle komme på gården.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer