Foto: Fra filmen
Foto: Fra filmenVis mer

Solgte sexvideo som hevn

Mens noen stjerner fortviler over sine sexvideoer, tar Amy Fisher det hele med stor ro.

SEHER.NO: Nok en stjerne har fått sexvideoen sin på avveie, og denne gangen er det sagnomsuste Amy Fisher - som ble verdensberømt da hun som 17-åring ble dømt for å ha skutt kona til elskeren sin, Joey Buttafuoco, i ansiktet.

Videoen skal ha blitt solgt av Amys eksmann Lou Bellara i fjor.


Blotter de seg med vilje: Døm selv...

Bellara forklarer The New York Post at det rablet for han da han fant ut at Amy hadde hatt nok et sidesprang med Buttafuoco - som ble dømt for å ha hatt sex med en mindreårig - nemlig 17 år gamle Fisher - i 1992!


- Vi var fra hverandre. Hun var sammen med Joey. Jeg kokte over. Jeg kom til et punkt hvor jeg ville bruke dette for å hevne meg, forteller en angrende Bellara til avisa.


Men da Amy og eksmann Bellara fant tilbake til hverandre i fjor sommer - kort tid etter videosalget - måtte han krype til korset og innrømme alt. Men mot all formodning tok ikke Amy hevnen så tungt!


- Det er bare morsomt. Jeg trodde ikke dette ville skje. Jeg mener, det er jo ektemannen min, ikke en gutt fra gata, sier hun til avisa.


Og:


- Vi har to vakre barn, og vi har et fint liv, så vi tenker ikke på det!


Videoen har fått navnet "Amy Fisher Caught On Tape", og vil bli gitt ut av pornofilmselskapet Red Light District Video i november.


- Dette er den beste sexvideoen som er laget av en høyprofilert stjerne. Kvaliteten er høy, og den er veldig grafisk. Den er intens og hardcore - og laget for massene, skriver selskapets direktør David Joseph i en pressemelding.


Red Light District Video er forøvrig selskapet som i 2003 ga ut Paris Hiltons "1 Night In Paris", som ble solgt av Hiltons ekskjæreste Rick Solomon...


Det er mange som har fått heftige hjemmevideoer på nettet...


Amy Fisher - også kalt "The Long Island Lolita" - ble i 1993 portrettert av Drew Barrymore i filmen "The Amy Fisher Story".

Den nå 33 år gamle tobarnsmoren sonet sju år i fengsel for skuddsalven hun avfyrte i ansiktet på elskerens kone, Mary Jo Buttafuoco.


LES OGSÅ: Sexvideo skaper furore