Avicii:

- Solgte millionvillaen i hemmelighet

Hjemmet til avdøde Tim «Avicii» Bergling skal ha blitt solgt for mangfoldige millioner.

SOLGT: Millionvillaen som den nå avdøde musikeren Tim Bergling kjøpte for fem år siden skal nå ha blitt solgt. Foto: NTB Scanpix, Google Maps
SOLGT: Millionvillaen som den nå avdøde musikeren Tim Bergling kjøpte for fem år siden skal nå ha blitt solgt. Foto: NTB Scanpix, Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i slutten av april sjokknyheten kom om at den verdenskjente musikeren og produsenten Tim Bergling, best kjent som Avicii, hadde gått bort.

Den suksessrike musikeren som står bak låter som blant annet «Wake Me Up», «Waiting for Love» og «Hey Brother», ble bare 28 år gammel.

Likevel etterlot han seg en verdensomspennende fanskare, flere prisvinnende album, et kommende album, og eiendommer verdt millioner.

Sistnevnte skal nå ha blitt solgt i all hemmelighet, ifølge Los Angeles Times.

16 millioner i fortjeneste

Ifølge avisen skal den enorme villaen i The Bird Street i Los Angeles ha blitt solgt utenfor det åpne markedet for 17,5 millioner dollar, som tilsvarer rundt 146 millioner kroner.

Det er en anonym kilde til avisen som bekrefter at huset, som Avicii kjøpte for snart fem år siden, nå er blitt kjøpt av en privat kjøper.

FASJONABELT: Det tidligere huset til Tim Bergling ligger i et fasjonabelt strøk i Hollywood. Foto: Google Maps
FASJONABELT: Det tidligere huset til Tim Bergling ligger i et fasjonabelt strøk i Hollywood. Foto: Google Maps Vis mer

Ifølge avisen rommer luksusvillaen hele 7000 kvadratmeter, og huser blant annet seks soverom, syv bad, flere stuer, badebasseng og et eget spa.

Da Avicii kjøpte villaen i 2014 ga han rundt 15,5 millioner dollar, noe som tilsvarer rundt 130 millioner kroner, ifølge Business Insider.

Ifølge nettstedet ble hjemmet den gang designet med store vindusflater for å få inn mest mulig lys og skape en følelse av å få naturen inn i huset.

Hvem som får fortjenesten på millionvillaen er foreløpig ukjent.

Nytt album klart

Kort tid etter at den triste nyheten om Aviciis dødsfall ble kjent avslørte Neil Jacobsen, sjef i Geffen Records som ga ut musikken til den kjente artisten, at Avicii hadde et nytt album så godt som klart før han døde brått.

Ifølge Expressen hadde Avicii jobbet med et nytt studioalbum siden begynnelsen av året, sammen med låtskrivere som Carl Falk, Jocke Berg fra Kent og Vincent Pontare.

HYLLET TIM: På Sergels torg i Stockholm hadde fans og publikum samlet seg for å hedre artisten Avicii, som ble funnet død fredag 20. april. Video: Expressen Vis mer Vis mer

Bare 48 timer før sjokkmeldingen om dødsfallet gikk verden rundt, skal Avicii ha snakket med Jacobsen på telefonen.

De to skal ha diskutert hvilke gjesteartister som skulle være med på albumet. Hva som nå kommer til å skje med musikken er foreløpig uklart.

- Jeg aner ikke. Jeg kommer til å sette meg ned og snakke med familien når alle har fått anledning til å puste igjen. Jeg har aldri opplevd at noe slikt har skjedd med en artist som jeg har jobbet så tett med tidligere. Jeg håper på å få råd fra familien, så vi kan finne ut av hva Tim hadde ønsket at vi skulle gjøre, sa Jacobsen til Variety den gang.

Elsket av fansen

Det var i Omans Hovedstad Muscat den svenske verdensstjernen ble funnet død, og han ble raskt hentet hjem til Sverige av familien.

Først i midten av juni ble det arrangert en begravelse i all stillhet, der venner, familie og kolleger fikk sendt artisten ut på hans siste reise.

Musikkelskere over hele verden følte på en kollektiv sorg da dødsbudskapet ble kjent, og alle minnemarkeringene som ble arrangert var en tydelig indikator på hvor elsket han var.

HYLLET: Under årets Billboard-utdeling hyllet The Chainsmokers og artisten Halsey den svenske artisten Avicii. Video: CNN Les hele saken her: https://goo.gl/AkQBtJ Vis mer

LES OGSÅ: Fikk kroppslig reaksjon etter Trump-møte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer