Katharina Andresen:

Solgte med saftig rabatt

Gikk for 2,5 millioner under prisantydning.

FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen (25) har solgt luksusleiligheten sin i Bygdøy allé for 2,5 millioner under prisantydningen.

Leiligheten ble lagt ut for salg i november 2019 etter at datteren til Johan H. Andresen (58) bare hadde eid den i ett år. Nå er den endelig solgt for 14 millioner kroner, ifølge Privatmegleren, skriver Dagens Næringsliv.

Det er 2,5 millioner under den opprinnelige prisantydningen på 16,5 millioner kroner.

Selv kjøpte arvingen til Ferd-formuen den 192 kvadratmeter store leiligheten i 2018. Ifølge prospektet ligger den i en høy førsteetasje i en klassisk bygård fra 1899. Den skal være totalrenovert og inneholde to soverom, to ildsteder og to bad.

- Planen å selge

- Det var alltid planen å selge den etter 1 år :) er en veldig fin leilighet, men savner noen ting. + litt for stor akkurat nå, skrev Andresen selv i en Instagram-story i fjor høst.

Katharina Gamlemshaug Andresen (25) og søsteren Alexandra Gamlemshaug Andresen (23) er arvinger til en milliardformue. Opprinnelig ble formuen bygget opp gjennom flere generasjoner i Tiedemanns Tobakk, men siden slutten av 90-tallet har familien solgt seg ut og kvittet seg med tobakksvirksomheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer