Katharina Andresen:

Solgte med saftig rabatt

Gikk for 2,5 millioner under prisantydning.

FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK SOLGT: Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen har fått solgt luksusleiligheten på Frogner. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Milliardærarving Katharina Gamlemshaug Andresen (25) har solgt luksusleiligheten sin i Bygdøy allé for 2,5 millioner under prisantydningen.

Leiligheten ble lagt ut for salg i november 2019 etter at datteren til Johan H. Andresen (58) bare hadde eid den i ett år. Nå er den endelig solgt for 14 millioner kroner, ifølge Privatmegleren, skriver Dagens Næringsliv.

WALK IN-GARDEROBE: Katharina Andresen har nå solgt luksusleiligheten. Foto: Privatmegleren
WALK IN-GARDEROBE: Katharina Andresen har nå solgt luksusleiligheten. Foto: Privatmegleren Vis mer

Det er 2,5 millioner under den opprinnelige prisantydningen på 16,5 millioner kroner.

Selv kjøpte arvingen til Ferd-formuen den 192 kvadratmeter store leiligheten i 2018. Ifølge prospektet ligger den i en høy førsteetasje i en klassisk bygård fra 1899. Den skal være totalrenovert og inneholde to soverom, to ildsteder og to bad.

- Planen å selge

- Det var alltid planen å selge den etter 1 år :) er en veldig fin leilighet, men savner noen ting. + litt for stor akkurat nå, skrev Andresen selv i en Instagram-story i fjor høst.

Katharina Gamlemshaug Andresen (25) og søsteren Alexandra Gamlemshaug Andresen (23) er arvinger til en milliardformue. Opprinnelig ble formuen bygget opp gjennom flere generasjoner i Tiedemanns Tobakk, men siden slutten av 90-tallet har familien solgt seg ut og kvittet seg med tobakksvirksomheten.

Gjennom selskapet Ferd eier familien nå blant annet melkekartongprodusenten Elopak, sportsutstyrsprodusenten Brav, Swix og boligbyggeren Mestergruppen.

Dagens Næringsliv skriver at milliardærarvingen har kuttet prisen på leiligheten flere ganger siden den ble lagt ut for salg. Frederik Dyve i Privatmegleren Dyve og Partnere sto selv for salget. Han ønsker ikke å kommentere salget overfor avisen.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Babyplaner

Selv om overskriftene rundt henne i stor grad dreier seg rundt den svimlende formuen, har milliardærarvingen ved et knippe anledninger lettet på sløret om privatlivet.

Det gjorde 25-åringen også nylig i et usedvanlig åpenhjertig intervju med Nettavisen-podkasten «Schendis». Personlige tragedier, familieforøkelse og giftermål er bare noen av stikkordene Ferd-arvingen streifer innom. Hva gjelder sistnevnte tema, var Andresen tydelig på sine fremtidsplaner.

- Jeg har sagt at jeg ikke skal være yngre enn 27 år før jeg får barn. Da er jeg forhåpentligvis ferdig i London, har kommet meg hjem, fått meg jobb, og giftet meg, sa 25-åringen i podkasten.

- Du vil gifte deg før du får barn?

- Ja, det er veldig viktig for meg. (...) Jeg har troen på at hvis du skal få barn, så skal det bringes frem av to mennesker som elsker hverandre. Man kan elske hverandre uten å gifte seg, men ved å gifte seg gjør man en «commitment» til hverandre. At man først skal være trofast til hverandre, og ha kjærlighet til hverandre. Barn skal liksom ikke være målet, synes jeg. Det skal være noe mer før der, sa hun.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

Denne saken ble først publisert på Børsen.no.

LES OGSÅ: Bildet setterfart på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer