Solgte mansion fullt av mugg for 560 millioner

Milliardæren kan le hele veien til banken.

RIVES: Russiske Dmitri Rybolovlev er den nye eieren av mansionet i Palm Beach, men har bestemt seg for å rive huset på grunn av mugg.  Foto: All Over Press
RIVES: Russiske Dmitri Rybolovlev er den nye eieren av mansionet i Palm Beach, men har bestemt seg for å rive huset på grunn av mugg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Milliardær og forretningsmann Donald Trump (66) kan gni seg i hendene etter enda et lønnsomt salg.

Den gigantiske eiendommen han kjøpte på Palm Beach i Florida i 2008, ble nylig solgt for svimlende 560 millioner kroner - og det med store muggskader!

Den nye eieren er den russiske businessmannen Dmitri Rybolovlev (46), som blant annet er medeier i fotballaget AS Monaco.

Dmitri har bestemt seg for å rive det gigantiske og muggbefengte huset for å bygge opp et nytt mansion - og ifølge kjendisblogger Perez Hilton har han allerede planene klare:

- Men dessverre for oss vil han ikke avsløre byggeplanene før den dagen han flytter inn, for ifølge en kilde holder han kortene tett til brystet.

Dmitri er skilt fra kona Elena, som han har døtrene Ekaterina (24) og Anna (12) med.

LES OGSÅ: Jennifer Anistons million-mansion er endelig ferdigoppusset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer