Jon og Janni Olsson Delér:

Solgte luksusvillaen

Stjerneparet røper hussalg på Instagram.

SALG: Paret har nå solgt den imponerende luksusvillaen ved den spanske solkysten. Her avbildet hjemme i Monaco. Foto: Instagram / Jon Olsson Déler
SALG: Paret har nå solgt den imponerende luksusvillaen ved den spanske solkysten. Her avbildet hjemme i Monaco. Foto: Instagram / Jon Olsson Déler Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske stjerneparet Janni Olsson Delér (31) og Jon Olsson Delér (38) er blant Sveriges største influensere. Førstnevnte har nemlig sanket inn hele 1.3 millioner følgere på sin Instagram-profil, og skistjernen Jon er hakk i hel med sine én million følgere.

Ekteparet deler sønnen Leon, og i fjor kunne paret røpe den gledelige nyheten om at deres sønn skulle bli storebror. I vår ble de foreldre til sin første datter, Leia.

Paret er for tiden bosatt i Monaco, og deler stadig bilder av yacht-livet og eksotiske reiser til sin enorme følgerskare. Det storslåtte feirehuset i Marbella har også vært en stor del av parets luksuriøse hverdag.

Nå kan imidlertid familien Olsson Delér røpe på Instagram at drømmevillaen har blitt solgt til en ny eier.

VILLA: I første episode av «Helt Harald» viser «Kygo» frem villaen sin. Video: TV 2 Vis mer

- Fantastisk hus

På deres respektive Instagram-profiler deler paret et bilde av det imponerende feriehuset i Marbella med nyheten om at «Casa Castle» ikke lenger tilhører familien.

«Ikke helt sikker på hva jeg føler om dette ennå, men Casa Castle er solgt. Jeg har opplevd noen av de største øyeblikkene i mitt liv i dette huset», innleder 31-åringen innlegget, og legger til:

«Jeg ble fridd til på balkongen, hadde vår bryllupsbrunsj ved bassenget med alle våre venner og familie, tilbrakte de første måneden av Leons liv her, fant ut at jeg var gravid med Leia og jeg kunne fortsatt videre og videre og videre.»

Jon på sin side skriver også en hyllest til den luksuriøse ferievillaen, og røper samtidig grunnen til hvorfor paret ønsket å selge eiendommen.

«Det har vært en vill reise å ha tatt denne eiendommen gjennom en stor renovasjon og skapt en million spesielle minner i det, men alt har sin tid og sitt sted, og nå følte vi at det var på tide med nye prosjekt», står det under bildet av det solgte ferieparadiset.

TIl tross for å ha solgt feireplassen i Marbella, har likevel paret et annet tilfluktssted i et litt kjøligere klima.

PÅ INNSIDEN: Mikkel Christiansen viser oss rundt i det spektakulære huset sitt i Mjøndalen. Vis mer

Forrige måned ble det nemlig kjent at duoen har kjøpt en helt egen odde i Vikingshill i Saltsjö-Boo som ligger et lite stykke utenfor hovedstaden Stockholm. Det skriver Expressen.

– For oss var det viktig å ha mye plass for barna å leke på slik at man holder de unna iPaden sin. Det var målet mitt, kunne Jon røpe til nettstedet.

Det er heller ikke noen tvil om at odden lever opp til parets luksus-standard da prislappen på det nye sommerstedet lå på 38.2 millioner kroner for de 14 640 kvadratmeterne.

Tobarnsforeldre

Som tidligere nevnt ble paret nylig foreldre til en liten jente som fikk navnet Leia. De kunngjorde ankomsten i midten av april, med et koselig innlegg på Instagram.

En uke før termin kom datteren ut i en heidundranes fart, skal vi tro den nybakte tobarnsmoren, noe både Janni og Jon delte med følgerne sine på Instagram.

Under det rørende bildet skrev tobarnsmoren:

«En av de beste dagene i livet vårt. Dette var bare tolv dager siden, men på en eller annen måte føles det som lenge siden. Det var en vill opplevelse, og la meg bare få si at jeg er glad jeg rakk frem til sykehuset, for denne jenta ville ut raskt», skriver Janni, som legger til at hun ikke skjønner hvordan ektemannen klarte å filme fødselen, ettersom den var over på 30 minutter.

«EXIT»-HUSET: Denne uken er Ørnulf Høyer med i «4-stjerners middag». Der viser han frem huset som er blitt brukt i blant annet i «Exit» og «Olsenbanden jr.» Video: Discovery+ Vis mer

LES OGSÅ: Derfor flytter de fra hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer