Tshawe Baqwa:

Solgte leiligheten

Tshawe Baqwa har kvittet seg med Frogner-boligen.

SOLGTE LEILIGHETEN: Tshawe Baqwa fra Madcon har solgt leiligheten sin på Frogner i Oslo. Foto: TV 2
SOLGTE LEILIGHETEN: Tshawe Baqwa fra Madcon har solgt leiligheten sin på Frogner i Oslo. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

I slutten av januar ble det kjent at Tshawe Baqwa (40) skulle selge leiligheten sin på Frogner i Oslo.

Ifølge Dagens Næringsliv skjer det etter økonomisk trøbbel, der Baqwa sto oppført med 18 inkassosaker på til sammen elleve millioner kroner.

Nå kan 40-åringen forhåpentligvis lette noen økonomiske byrder, da boligen torsdag ettermiddag er markert som solgt. Leiligheten rommer 114 kvadratmeter og ble lagt ut med en prisantydning på 10,5 millioner kroner.

Kjøpesummen er foreløpig ukjent.

- Jeg kan bekrefte at eiendommen er solgt, men utover det har jeg ingen kommentar, sier eiendomsmegler Hans Houeland til Børsen.

- Fornøyd

Tshawe Baqwa opplyser at han er strålende fornøyd med utfallet og at han gleder seg til tida framover.

- Jeg er veldig fornøyd med prosessen og salget, og gleder meg til å komme meg videre og finne ny bolig, sier Baqwa til Børsen via eiendomsmegler Houeland.

På tross av det som ifølge DN var en rekke utestående inkassosaker, har Baqwas manager, Peter Peters, tidligere opplyst til avisa at leiligheten ikke har vært under tvangssalg.

- Han selger selv, skrev Peters i en tekstmelding til DN i januar.

Utfordringer

Tshawe Baqwa har de siste åra hatt plass bak dommerpanelet i «Idol». Han ble kjent som den ene halvdelen av duoen Madcon. Sammen med Yosef Wolde-Mariam (41) slo han gjennom med megahiten «Beggin'» i 2007.

Madcon ga i 2019 ut singel med artist Jesper Jenset, men ellers har det vært stille hva gjelder ny musikk fra gruppa. I sommer kommer de imidlertid til å dukke opp på konsertarenaer rundt i landet.

Fjoråret bød også på utfordringer for Madcon. I mai ble nemlig Baqwas selskap tvangsoppløst, etter at regnskapet for 2017 ikke ble levert.

Også i 2016 solgte Tshawe en leilighet som lå på Frogner i Oslo. Den gang ble salget frontet på et noe utradisjonelt vis, og meklerfirmaet la ikke skjul på at det var en kjent person som sto bak salget.

Denne saken ble først publisert på Børsen.no.

Vis mer

LES OGSÅ: Derfor selger «Paradise Hotel»-paret leiligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer