Aylar Lie:

Solgte leiligheten for det dobbelte

Aylar Lie har solgt leiligheten på Frogner etter ni år.

BOLIGSALG: Aylar Lie solgte leiligheten for mer enn det dobbelte hun kjøpte den for. Foto: Tor Lindseth
BOLIGSALG: Aylar Lie solgte leiligheten for mer enn det dobbelte hun kjøpte den for. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Rett før jul kunne den tidligere glamourmodellen og pokerspilleren Aylar Lie (37) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste. Det bekreftet hun samtidig som hun så frem til å feire høytiden på norsk jord.

Om paret nå er på vei til å bli samboere vites ikke, men tirsdag skriver i hvert fall Nettavisen at Aylar har solgt leiligheten sin på Frogner, som hun har eid siden februar 2012.

Doblet verdi

Ifølge avisen kjøpte hun den gang leiligheten for 3,55 millioner kroner, og solgte den nå for 7,7 millioner - 110 000 kroner over prisantydning.

Den tidligere glamourmodellen kan altså juble hele veien til banken, samtidig som det skal påpekes at leiligheten ble betydelig pusset opp for to år siden. Hvor mye Aylar punget ut da, er ikke kjent.

De siste årene har 37-åringen bodd i Las Vegas hvor hun har satset på poker. Overfor Nettavisen forteller hun at hun ser etter en leilighet eller hus med større plass i Norge eller utlandet.

- Livet går videre

Som nevnt kunne Aylar avsløre bare få dager før jul at hun ikke lenger var singel. Tidligere har hun vært sammen med finansmannen Kris Robberstad, som hun forlovet seg med i 2015.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer