Aylar Lie:

Solgte leiligheten for det dobbelte

Aylar Lie har solgt leiligheten på Frogner etter ni år.

BOLIGSALG: Aylar Lie solgte leiligheten for mer enn det dobbelte hun kjøpte den for. Foto: Tor Lindseth
BOLIGSALG: Aylar Lie solgte leiligheten for mer enn det dobbelte hun kjøpte den for. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Rett før jul kunne den tidligere glamourmodellen og pokerspilleren Aylar Lie (37) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste. Det bekreftet hun samtidig som hun så frem til å feire høytiden på norsk jord.

Om paret nå er på vei til å bli samboere vites ikke, men tirsdag skriver i hvert fall Nettavisen at Aylar har solgt leiligheten sin på Frogner, som hun har eid siden februar 2012.

Doblet verdi

Ifølge avisen kjøpte hun den gang leiligheten for 3,55 millioner kroner, og solgte den nå for 7,7 millioner - 110 000 kroner over prisantydning.

Den tidligere glamourmodellen kan altså juble hele veien til banken, samtidig som det skal påpekes at leiligheten ble betydelig pusset opp for to år siden. Hvor mye Aylar punget ut da, er ikke kjent.

De siste årene har 37-åringen bodd i Las Vegas hvor hun har satset på poker. Overfor Nettavisen forteller hun at hun ser etter en leilighet eller hus med større plass i Norge eller utlandet.

- Livet går videre

Som nevnt kunne Aylar avsløre bare få dager før jul at hun ikke lenger var singel. Tidligere har hun vært sammen med finansmannen Kris Robberstad, som hun forlovet seg med i 2015.

Men etter drøye fire år sammen tok forholdet slutt høsten 2016.

- Livet går videre for både meg og han, og vi har begge begynt å date andre mennesker. Det er det jeg kan si, fortalte Aylar til «God kveld Norge» den gang.

Et drøyt år etter, i 2017, delte TV-personligheten et bilde av seg selv på Instagram hvor hun kysset en ny kjæreste på kinnet. Den gang hadde hun blitt sammen med den profesjonelle pokerspilleren Albert Daher fra Libanon.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

«Det sies at 'det som skjer i Vegas, forblir i Vegas'. Ikke nå lenger... La meg fortelle dere en hemmelighet herfra. Jeg har faktisk datet denne prinsen i ett år nå», skrev hun til bildet.

Før Robbestad, fra 2007 til 2011, var Aylar sammen med legen Ozam Øzerk.

Siden 2016 har 37-åringen bodd i Las Vegas.

LES OGSÅ: - Alt ble snudd på hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer