Sofie Nilsen og Morten Botten:

Solgte leiligheten etter bruddet

Gikk hver til sitt for litt over en måned siden.

BRUDD: I april kunngjorde realityprofilene Morten Botten og Sofie Nilsen at de hadde gjort det slutt. Nå har de solgt leiligheten i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
BRUDD: I april kunngjorde realityprofilene Morten Botten og Sofie Nilsen at de hadde gjort det slutt. Nå har de solgt leiligheten i Trondheim. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av april kom nyheten om at realityparet Sofie Nilsen (25) og Morten Botten (25) hadde gått hver til sitt som kjærester. Eksparet var begge deltakere i «Paradise Hotel» i 2017, hvor de raskt fant tonen med hverandre.

Siden den gang har duoen vært et av de mest profilerte influenserparene i Norge, og etter realitydeltakelsen har de blant annet vært å se i TV 2-serien «Bloggerne».

Nå har eksparet solgt leiligheten etter bruddet.

De bodde sammen på Heimdal i Trondheim, der de hadde en 78 kvadratmeter stor bolig med to soverom. Det er snakk om en halvpart av en tomannsbolig som eksparet nå har solgt.

Prisantydningen var 3 170 000 kr.

SELGER: Da eksparet skulle selge boligen skrev Sofie Nilsen på bloggen at boligsalget stakk i hjertet. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling
SELGER: Da eksparet skulle selge boligen skrev Sofie Nilsen på bloggen at boligsalget stakk i hjertet. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling Vis mer
KOSELIG: Sofakroken til Morten og Sofie i Trondheim. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling
KOSELIG: Sofakroken til Morten og Sofie i Trondheim. Foto: Vidar Alvik/Inviso/Marius Kvalvik, Heimdal Eiendomsmegling Vis mer

Overfor Se og Hør forteller eiendomsmegler Marius Kvalvik i Heimdal Eiendomsmegling at boligen ble solgt 15. april og at salgsprisen endte på tre millioner.

Sofie Nilsen bekrefter boligsalget til Se og Hør.

- Den ble solgt for en liten stund siden. Hva som skjer nå, må man nesten bare følge med på, sier 25-åringen, som nå altså er på jakt etter et nytt sted å bo.

RUNDLURT: Morten Botten klarte å lure kjæresten Sofie Nilsen trill rundt. Video: Morten og Sofie @ YouTube. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Uvirkelig

Også Morten Botten bekrefter salget, som skjedde nylig. 25-åringen kan fortelle at det var et naturlig valg å selge boligen i Trondheim.

- Jeg har bestemt meg for å flytte fra Trondheim og tilbake til Oslo. Det å selge leiligheten ble derfor et helt naturlig valg. Hva som skjer framover, får dere bare følge med på, sier «Paradise Hotel»-deltakeren.

Fredag skrev Sofie Nilsen på bloggen sin at hun er på utkikk etter et sted å bo i Oslo - noe som i så fall vil bety at hun flytter fra Trondheim hun også. Opprinnelig hadde hun planer om å flytte til Tromsø - men nå har planene blitt mer usikre.

TÅREVÅTT: Sofie Nilsen tok til tårene da hun fikk invitasjonen til å være med i den populære TV2 Livsstil-serien. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Som nevnt ble det i april kjent at paret hadde gjort det slutt. Da hadde det i lang tid versert rykter om at Botten og Nilsen hadde gått hver til sitt.

Det var i fjor vinter paret kjøpte leiligheten i Trondheim sammen. Tidligere i år ble det imidlertid kjent at de skulle selge den. Den gang skrev Nilsen i et blogginnlegg at det ikke lå noe dramatisk bak salget.

- Da Morten bestemte seg for å flytte til Oslo, ble vi enige om å selge leiligheten innen ett år - da det ble mye kostnader rundt å skulle betale for to steder, skrev hun.

Samlivsbruddet bekreftet Nilsen på sin egen blogg i midten av april.

«Som dere sikkert forstår ved å lese overskriften så er det slutt mellom Morten og meg. Det føles helt uvirkelig å skrive den setningen da det føles ut som at han har vært her for alltid», skrev hun på bloggen.

Videre skrev 25-åringen at hun valgte å fortelle åpent om bruddet fordi hun følte leserne fortjente å vite det.

RABALDER: Det ble rabalder da Sofie Nilsen, med venner, dro på Halloween-fest i LA i det noen sier var vågale kostymer. Nå vises episoden i «Bloggerne», og Sofie svarer på kritikken. Vis mer

«Jeg vet det er mange som vil spørre hvorfor, og svaret er så enkelt som at vi bare har vokst fra hverandre. Den siste tida har Morten og jeg bare vært venner, eller bestevenner. Det er en stund siden vi har oppført oss som kjærester, samtidig som at vi er på et sted i livet der vi har helt forskjellige ønsker og drømmer», skrev Nilsen.

LES OGSÅ: Dette skal han gjøre nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer