«SOLGTE» KJÆRESTEN: Tirsdag «solgte» Maria Mena kjæresten, Eivind Sæther, på Twitter. Popstjernen innrømmet imidlertid at det hele var tull dagen etter.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
«SOLGTE» KJÆRESTEN: Tirsdag «solgte» Maria Mena kjæresten, Eivind Sæther, på Twitter. Popstjernen innrømmet imidlertid at det hele var tull dagen etter. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Solgte kjæresten på Twitter

Maria Mena: - Jeg solgte ham for 150 Euro. Se video!

Publisert
Se video med Maria Mena nederst i saken!

SEHER.NO:  Popstjernen Maria Mena (24) er i disse dager travelt opptatt med innspillingen av sin nye plate, som hun håper å slippe til våren.

Onsdag tok hun imidlertid en pause fra studio for å delta på premieren av forestillingen «Kåre, Linn, men Christian Skolmen»  på Chat Noir i Oslo.

Se stor bildespesial fra premieren her!

24-åringen ankom teaterfesten hånd i hånd med journalistkjæresten Eivind Sæther, og paret, som har vært sammen siden 2005 og ble samboere i 2008, strålte av forelskelse på den røde løperen.

Da Seher.no fikk noen ord med popskjønnheten, kunne hun fortelle at det går veldig bra med det nye albumet, og på spørsmålet om hva som er hennes største inspirasjon, smilte hun lurt.

- Kjæresten min, sier hun.

Popstjernen har vært så travel den siste tiden, at hun tidligere i sommer glemte Eivinds bursdag.

Og til Seher.no sier hun at hun håper at han har tilgitt henne.

- Ja, stakar...og at jeg solgte ham på Twitter i går, til 150 Euro, lo hun til Seher.no.

Tirsdag la 24-åringen nemlig ut en melding på sin Twitter-side, hvor hun, på tull, oppfordret folk til å «legge inn bud» på kjæresten.

- Jeg vurderer å selge kjæresten min til høystbydende. Noe må gå etter shoppingen min i dag, og tv-en er for fin. Han er skikkelig snill, han rengjør etter deg og har ikke noe imot å være gjenstand for alle dine sanger...positive eller negative, skrev hun på Twitter tirsdag. 

Kort tid etter var «salget» gjennomført. 
 
- Går for første gang...går for andre gang. Solgt for 150 Euro, skrev hun videre.

Etter å ha fått en del kommentarer på Twitter-innleggene, måtte Maria presisere at påfunnet bare var på moro.

- Til de av dere som ikke skjønte det - jeg TULLET! skrev hun onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Jeg er blitt glad i kroppen min

Se Maria Mena snakke om sitt nye album og kjæresten nedenfor:[obj:media:8911]

 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer