Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim:

Solgte hytta etter bruddet

Eks-paret fikk nesten fem millioner for feriehuset, men tapte likevel på salget.

GIKK FRA HVERANDRE: Halvannet år etter at de kjøpte hytte i Hurum, har duoen solgt den. Foto: Espen Solli, Se og Hør
GIKK FRA HVERANDRE: Halvannet år etter at de kjøpte hytte i Hurum, har duoen solgt den. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert

(Seoghør): I fjor høst kom nyheten om at skuespillerparet Henriette Steenstrup (42) og Fridtjov Såheim (48) skulle skilles etter ti års ekteskap.

Den profilerte duoen, som har to barn sammen, solgte da sin moderne villa på Nordberg i Oslo for 18 millioner kroner. I januar fant de seg nye boliger like ved hverandre.

Nå har paret også solgt hytta på Storsand i Hurum, melder Drammens Tidene.

Henriette og Fridtjov kjøpte den 130 kvadratmeter store hytta, som har egen strandlinje, for 5.275.000 kroner i 2015. Den ble bygget i 1930 og selve tomten er på nesten 500 kvadratmeter, ifølge avisa.

I fjor sommer ble hytta lagt ut for salg med en prisantydning på 4.990.000 kroner. Og nå, halvannet år etter kjøpet, har paret solgt for 4.950.000.

Selv om salget gikk med tap, sier Steenstrup i en kommentar til Drammens Tidene at hun er fornøyd med prisen.

Saken fortsetter under bildet.

MORSOM KVARTETT: Henriette Steenstrup har spilt i en rekke programmer på TV 2. Her er hun sammen med komikerne og venninnene Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth og Lisa Tønne under utdeling av Komiprisen 2015 på Latter. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
MORSOM KVARTETT: Henriette Steenstrup har spilt i en rekke programmer på TV 2. Her er hun sammen med komikerne og venninnene Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth og Lisa Tønne under utdeling av Komiprisen 2015 på Latter. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Gode venner

Etter hussalget i høst, kjøpte paret seg boliger i samme nabolag for å gjøre hverdagen lettere for barna.

Skuespillerne er begge engasjerte foreldre, og Steenstrup har tidligere skrytt av Fridtjovs lag med ungene.

- Han er verdens beste pappa! Flink og raus, har hun fortalt til Se og Hør.

De profilerte skuespillerne har jobbet sammen ved flere anledninger i serier som «Lilyhammer» og «En god nummer to».

Til våren er de nok en gang TV-aktuelle sammen i den ferske TV 2-serien «En bit av historien», der de ser med humoristisk blikk på ulike perioder i Norges historie.

- Vi gikk fra hverandre en stund etter at denne serien var innspilt, etter å ha sklidd fra hverandre over en lang tid. Vi samarbeidet godt under serien og gjør det ennå, og vi jobber gjerne sammen igjen. (...) Nå gleder vi oss til å lansere denne serien, har de tidligere sagt i en uttalelse til TV 2.

LES OGSÅ: Kongefamiliens hemmelige feiring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer