Adele:

Solgte huset. Tapte over 12 millioner

Den britiske superstjernen har gått på flere økonomiske tap den siste tiden.

PENGESMELL: Adele solgte herskapshuset sitt i fjor. Det kostet henne dyrt. Foto: NTB Scanpix
PENGESMELL: Adele solgte herskapshuset sitt i fjor. Det kostet henne dyrt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For omtrent ett år siden bekreftet den britiske popstjernen Adele (31) at hun og ektemannen Simon Konecki (45) hadde gått hver til sitt, etter syv år sammen. Som mange andre stjernepar, lå det i kortene at skilsmissen kunne koste Adele dyrt - nærmere bestemt halve formuen hennes.

I fjor meldte den britiske tabloidavisen Mirror at Adeles formue på det tidspunktet hadde vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner. Eksparet hadde angivelig ikke inngått særeie da de giftet seg, noe som derfor kan bety at det er sannsynlig at Konecki gikk ut av bruddet omtrent 800 millioner kroner rikere.

Til tross for at Adele uansett fortsatt har en solid formue, ganske mye større enn folk flest, har hun likevel stått overfor enda et økonomisk tap den siste tiden.

Trakk seg tilbake

Ifølge Mirror solgte hun nemlig herskapshuset sitt i Sussex i fjor for tre millioner britiske pund, en hel million pund under hva hun selv kjøpte det for to år tidligere.

Med dagens kurs tilsvarer tapet over 12,7 millioner norske kroner.

BRUDD: Simon og Adele avslørte for et år siden at de hadde gått hver til sitt. Skilsmissen kan ha kostet sistnevnte dyrt. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Simon og Adele avslørte for et år siden at de hadde gått hver til sitt. Skilsmissen kan ha kostet sistnevnte dyrt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Herskapshuset fra 1800-tallet består av åtte soverom, egen tennisbane og 48 dekar med landskap. Kilder nær artisten sier at det var eiendommens private beliggenhet som var noe av det som sørget for at den britiske stjernen kjøpte huset i første omgang.

Adele og eksmannen skal ha trukket seg tilbake på eiendommen etter hennes enorme suksess. For tiden er imidlertid både Adele og eksmannen bosatt i Los Angeles, hvor de samarbeider om omsorgen for deres syv år gamle sønn, Angelo.

Ifølge Mirror har en dommer avgjort at detaljer fra skilsmissen mellom paret aldri vil bli offentliggjort.

Konecki, som blant annet er direktør i den veldedige organisasjonen Drop4Drop, som bidrar med rent drikkevann i utviklingsland, skal selv komme fra en velstående familie og ha en egen formue.

Kjøpte hus til eksmannen

Til tross for at paret nå har gått hver til sitt, betyr det langt ifra at de er ferdig med hverandre. Som nevnt har de en sønn sammen, og i fjor ble det kjent at Adele også skal ha kjøpt et hus nært sitt eget i Los Angeles til eksmannen.

Huset, som er plassert på toppen av Beverly Hills i Los Angeles, ble angivelig solgt til artisten for over 10,5 millioner dollar, noe som med dagens kurs tilsvarer rundt 108 millioner kroner.

NABOER: Adele kjøpte nabohuset til den tidligere ektemannen. Foto: Google Earth
NABOER: Adele kjøpte nabohuset til den tidligere ektemannen. Foto: Google Earth Vis mer

Ifølge The Sun er husene plassert i en av verdens mest glamorøse gater, med deriblant Ashton Kutcher og Mila Kunis, Nicole Kidman og Cameron Diaz som nærmeste naboer.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen fra Adeles representanter da bruddet ble kjent.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen luksusleiligheten?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer