Espen «Shampo» Knutsen:

Solgte huset - for nesten 24 millioner

For seks år siden kjøpte hockeystjernen seg en fasjonabel hjemmebane. Nå kan han smile hele veien til banken.

SOLGTE HUSET: Espen «Shampo» Knutsen og kona Fanny Jahre har solgt drømmevillaen på Ullern i Oslo med solid gevinst. Foto: Espen Solli, TV 2/ Trond Mæland, Se og Hør
SOLGTE HUSET: Espen «Shampo» Knutsen og kona Fanny Jahre har solgt drømmevillaen på Ullern i Oslo med solid gevinst. Foto: Espen Solli, TV 2/ Trond Mæland, Se og Hør Vis mer
Publisert

En av Norges aller beste ishockeyspillere gjennom tidene, Espen «Shampo» Knutsen (48), har solgt drømmeboligen sin i Oslo for svimlende 23,8 millioner kroner.

AVSLØRER: Boligsalget kommer frem i ukens Se og Hør Extra. Foto: Faksmilie fra Se og Hør
AVSLØRER: Boligsalget kommer frem i ukens Se og Hør Extra. Foto: Faksmilie fra Se og Hør Vis mer

Selv om prisantydningen var 25 millioner kroner er den tidligere idrettsstjernen slett ikke nederlagsstemt.

- Ja, det er riktig at vi har solgt hjemmet vårt. Vi er veldig godt fornøyde - både med salg og med pris, sier Shampo til Se og Hør.

Doblet verdien

Utover det ønsker han ikke å kommentere det suksessfulle hussalget.

Sammen med kona Fanny Jahre (41) kjøpte Shampo Knutsen villaen på Oslo beste vestkant for 11,8 millioner kroner i oktober 2013.

Det betyr at hockeystjernen og rederarvingen/gründeren kunne innkassere 12 millioner i gevinst på litt over seks år.

Fire stuer

Den fasjonable boligen er opprinnelig ført opp i 1913 og har tre etasjer med bruttoareal på 317 kvadratmeter. Blant annet er det tre soverom, fire stuer og et kontor. Tomten er på et drøyt mål.

Ifølge boligannonsen ble det utført en omfattende rehabilitering etter at Shampo og kona overtok for snaut syv år siden. Blant annet ble både kjøkkenet og alle våtrommene oppgradert.

Etter det Se og Hør erfarer er det kona som har stått for store deler av innredningen.

Nakkeskade

- Jeg er ikke handyman i det hele tatt. Også er jeg skikkelig dårlig på å skru opp ting, innrømmet Shampo Knutsen et intervju med TV 2 for noen år siden.

Men den tidligere idrettsstjernen har likevel markert seg på flere områder etter at den eventyrlige karrieren brått ble avsluttet i 2005 på grunn av en uhelbredelig nakkeskade.

I «ISKRIGERNE»: Espen «Shampo» Knutsen flankert av Erik Follestad og Alexander Bonsaksen. Foto: Bjørn Wad/ TV 2
I «ISKRIGERNE»: Espen «Shampo» Knutsen flankert av Erik Follestad og Alexander Bonsaksen. Foto: Bjørn Wad/ TV 2 Vis mer

I ti år var han trener for Vålerenga IF, noe som medførte at han fikk en sentral rolle i serien «Iskrigerne» på TV 2 Zebra for noen år siden. I dag er han ansatt som sportsdirektør i klubben.

BONUSEPISODE: I denne bonusepisoden av «Jan Thomas pusser opp» får vi se hvordan det ser ut i den nye drømmeboligen. Vis mer

LES OGSÅ: - Det er vemodig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer