Solgte forlovelsesringen hun fikk av Trump

Eks-kona Marla Maples la ut ringen for salg etter skilsmissen - og denne uken ble den solgt på nytt.

DONALD TRUMP: Marla Maples og Donald Trump var gift i perioden 1993 til 1999, og sammen fikk de en datter. Dette bildet er tatt i 1991. Foto: NTB Scanpix
DONALD TRUMP: Marla Maples og Donald Trump var gift i perioden 1993 til 1999, og sammen fikk de en datter. Dette bildet er tatt i 1991. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske skuespilleren Marla Maples (52) var gift med den 18 år eldre kontroversielle politikeren og forretningsmannen Donald Trump (70) fra 1993 til 1999.

Etter skilsmissen solgte hun diamantringen hun fikk da de to inngikk forlovelse for 110 000 dollar (som i dag utgjør i underkant av en million norske kroner), og onsdag denne uken ble ringen nok en gang lagt ut for salg under en auksjon i New York.

Denne gangen gikk ringen for 300 000 dollar (som i dag utgjør rundt 2, 5 million norske kroner), og ble solgt til en anonym kjøper via telefon skriver New York Daily News.

SOLGT: Den Harry Winston-forlovelsesringen ga Donald Trump til Marla Maples i 1993. Hun solgte den etter skilsmissen i 1999, og denne uken ble den nok en gang lagt ut for salg.  Foto: NTB Scanpix
SOLGT: Den Harry Winston-forlovelsesringen ga Donald Trump til Marla Maples i 1993. Hun solgte den etter skilsmissen i 1999, og denne uken ble den nok en gang lagt ut for salg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Marla Maples og Trump fikk datteren Tiffany Trump (22) sammen, og 52-åringen fortalte til UsMagazine i mars at det har vært noen hektiske måneder selv for henne, etter at det ble kjent at eksmannen skulle stille til presidentvalg.

- De siste seks månedene har vært helt ville. Jeg er blitt kontaktet av flere folk som ønsker å vite hva jeg mener om presidentkandidatvalget, men jeg har opprettholdt en privat distanse til det hele.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Donald Trump og Marla Maples giftet seg på luksushotellet Plaza Hotel i New York i 1993. Etter skilsmissen ble hun raskt kvitt forlovelsesringen hun fikk i 1993 - og denne uken ble den solgt på ny under en auksjon i New York. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Donald Trump og Marla Maples giftet seg på luksushotellet Plaza Hotel i New York i 1993. Etter skilsmissen ble hun raskt kvitt forlovelsesringen hun fikk i 1993 - og denne uken ble den solgt på ny under en auksjon i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skal ha en verdi på mellom 8 og 16 millioner norske kroner

Marla Maples, som blant annet har figurert i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» og reality-serien «The Ex-Wife Club», var Donald Trumps andre kone.

Han var gift med tjekkiske Ivanka Trump (67) i perioden 1977–1992, og er nå gift med slovenske Melania Trump (46). De inngikk ekteskap i 2005.

MOR OG DATTER: Marla Maples og Tiffany Trump fotografert i 2008.  Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Marla Maples og Tiffany Trump fotografert i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovelsesringen som ble solgt var en 12 karats diamantring designet av den nå avdøde gullsmeden Harry Winston (1896 - 1978). Ifølge Huffington Post skal diamantringen ha en verdi på mellom én og to millioner dollar. 

LES OGSÅ: Babylykke for Trump-familien

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer