Trine Rein:

Solgte ektemannens truser

Artisten måtte være kreativ for å få endene til å møtes.

RØPER: Trine Rein måtte være kreativ da hun ikke fikk holde konserter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØPER: Trine Rein måtte være kreativ da hun ikke fikk holde konserter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Trine Rein (51) er en godt etablert artist i Norge og har for øyeblikket flere spillejobber. Nylig ble hun ferdig med turneen som egentlig skulle vært gjennomført i 2020, og hun er allerede i gang med å forberede seg til en ny.

For kort tid siden var imidlertid ikke artistlivet lukurativt, og da kulturlivet nærmest stengte helt ned under pandemien var det flere artister som måtte være kreative for å få alt til å gå rundt.

Rein var intet unntak.

I et nytt intervju med Dagbladet avslører artisten hva hennes løsning ble i den tiden hun ikke fikk gjennomføre sitt levebrød, sett bort fra noen få konserter.

Rein røper at hennes redning under pandemien kanskje var noe utradisjonell i forhold til andre i hennes bransje - hun la seg nemlig ut på veien med klesmerket og friluftsproduktene til ektemannen Lars Monsen (59).

- Da avanserte jeg fra popbransjen til pop-up-bransjen. Jeg reiste rundt med en pop-up-butikk og solgte Lars Monsen «gear» for å få endene til å møtes, forteller hun Dagbladet.

- Så jeg måtte selge trusene til mannen min.

Videre kan hun legge til at trusene hun solgte heldigvis var ubrukte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.