Trine Rein:

Solgte ektemannens truser

Artisten måtte være kreativ for å få endene til å møtes.

RØPER: Trine Rein måtte være kreativ da hun ikke fikk holde konserter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØPER: Trine Rein måtte være kreativ da hun ikke fikk holde konserter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Trine Rein (51) er en godt etablert artist i Norge og har for øyeblikket flere spillejobber. Nylig ble hun ferdig med turneen som egentlig skulle vært gjennomført i 2020, og hun er allerede i gang med å forberede seg til en ny.

For kort tid siden var imidlertid ikke artistlivet lukurativt, og da kulturlivet nærmest stengte helt ned under pandemien var det flere artister som måtte være kreative for å få alt til å gå rundt.

Rein var intet unntak.

SNAKKER UT: Lars Monsen åpner seg om alkoholforbruket hos «Lindmo». Video: NRK Vis mer

I et nytt intervju med Dagbladet avslører artisten hva hennes løsning ble i den tiden hun ikke fikk gjennomføre sitt levebrød, sett bort fra noen få konserter.

Rein røper at hennes redning under pandemien kanskje var noe utradisjonell i forhold til andre i hennes bransje - hun la seg nemlig ut på veien med klesmerket og friluftsproduktene til ektemannen Lars Monsen (59).

KLIPPET BORT: Nå forteller komiker Jonis Josef om en scene som ble klippet bort da han var med i serien «Med Monsen på villspor». Vis mer

- Da avanserte jeg fra popbransjen til pop-up-bransjen. Jeg reiste rundt med en pop-up-butikk og solgte Lars Monsen «gear» for å få endene til å møtes, forteller hun Dagbladet.

- Så jeg måtte selge trusene til mannen min.

Videre kan hun legge til at trusene hun solgte heldigvis var ubrukte.

På flyttefot

Nå er det imidlertid ikke bare klær og produkter ekteparet selger. For kort tid siden ble det kjent at de er på flyttefot og selger boligen sin.

«Dette er ingen enkel avgjørelse å ta, men Trine og jeg er omsider enige om å legge ut det usedvanlig flotte stedet vårt i Skiptvet for salg» skrev Monsen i et Facebook-innlegg.

Boligen, som har et bruksareal på 530 kvadratmeter, ligger ute for salg med en prisantydning på elleve millioner kroner.

«TROPP 1»: Alt går galt da Julian Rassat og Amalie Anker skal gjennomføre øvelsen «venn eller fiende». Reporter: Sofie Losen. Video: TV 2/Celina Morken Vis mer

«Nå ønsker vi nye eiere velkommen til å oppleve den unike panoramautsikten, stillheten, privatlivet, dyrelivet og naturen på Nordre Liverud, og Trine og jeg ser fram mot nye eventyr sammen når den tid kommer. Ingen dramatikk der, med andre ord» skrev han videre i innlegget.

LES OGSÅ: Uttaler seg om kjoletabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer