Tobias Santelmann og Jennifer Bråthen:

Solgte bolig med milliongevinst

Hagebyboligen hadde en prisantydning på 13 millioner kroner. Nå er den solgt.

SOLGTE: Jennifer Bråthen og Tobias Santelmann har solgt boligen sin i Lille Tøyen hageby. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SOLGTE: Jennifer Bråthen og Tobias Santelmann har solgt boligen sin i Lille Tøyen hageby. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

I 2016 kjøpte «Exit»-skuespiller Tobias Santelmann (40) og samboer Jennifer Bråthen (42) leilighet sammen sentralt i populære Lille Tøyen Hageby i Oslo. Prisen var sju millioner kroner.

Nå, drøye fem år senere, har de solgt boligen - med en prisantydningen på 13 millioner kroner.

Det melder God kveld Norge, som ikke har lyktes å komme i kontakt med Santelmann og Bråthen. Santelmann har heller ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Totalrenovert

Ifølge nettstedet har den ettertraktede hagebyen en høy prislapp. Den huser også flere andre kjendiser, deriblant Kristin Skogheim, Tore Sagen og Live Nelvik.

Ifølge salgsannonsen strekker andelsboligen seg over to etasjer og er på totalt 103 kvadratmeter. Den ble totalrenovert i 2016/2017.

EXIT: I «Kåss til kvelds» forteller Jon Øigarden om da Tobias Santelmann hadde på seg en penisprotese i «Exit». Video: NRK Vis mer

«Arkitekttegnet hagebybolig med lekre detaljer. Gjennomført med moderne løsninger. Direkte utgang til pen, skjermet hage», står det i annonsen om boligen, som blant annet rommer tre soverom.

Flørtet på do

I 2015 skrev Se og Hør at Santelmann og Bråthen i sin tid møttes på noe uvanlig vis, nemlig ved en tilfeldighet på fellesdoen på Torshovteatret.

- Jeg står på toalettet da jeg hører en dame krangle med en fyr om køplasseringen. «Men kjæresten min er her inne», sier hun, banker på og jeg, litt fortumlet, slipper henne inn. Hun smetter inn og ber meg snu meg. Hun gjør det hun må, mens jeg står og stirrer i doveggen. Så da vi kom ut, måtte vi spille kjærester. Det var første gang vi møttes, forklarte han til bladet MANN den gang.

KLEINT: Da Tobias Santelmann dukket opp på rød løper i forbindelse med HBO-serien «Beforeigners», fikk han et spørsmål han ikke forventet seg. Reporter: Marcus Brenden. Video: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Han fortsatte:

- Det skjedde ikke noe da, men da vi møttes igjen ved nok en tilfeldighet uka etter ble vi enige om at tilfeldighetene hadde gjort sitt. Åtte måneder senere kjøpte vi leilighet sammen.

De to viste seg sammen for første gang på Oscar-utdelingen i USA i 2013, og fikk drøye to år senere dattera Alma sammen.

I tillegg til «Exit», har Santelmann spilt i storfilmer som «Mordene i Kongo» og «Kon-Tiki». Han spilte også i TV-serien «Frikjent».

Santelmann er en av Norges største skuespillere og har vært å se i filmer som «Kon-Tiki» og «Mordene i Kongo». 41-åringen hadde også en av hovedrollene i seriesuksessen «Exit».

LES OGSÅ: Avslører ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer