Solgt med Rema-rabatt

Kjøpmannssønnen Magnus Reitan måtte gi prisavslag for å bli kvitt huset sitt.

HERSKAPELIG: Den luksuriøse innholdsrike villaen på 488 kvadratmeter har også privat sandstrand, egen brygge og en gedigen garasje med plass til fire biler. Foto: Se og Hør
HERSKAPELIG: Den luksuriøse innholdsrike villaen på 488 kvadratmeter har også privat sandstrand, egen brygge og en gedigen garasje med plass til fire biler. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er to år siden Rema 1000-arvingen Magnus Reitan (40) la ut prakteiendommen sin på Nesøya i Oslo for salg. Prisen var 40 millioner kroner – og da fikk man en luksuriøs Tesla elbil på kjøpet.

I SALG NÅ: Denne ukens Se og Hør finner du nå i butikkhyllene.
I SALG NÅ: Denne ukens Se og Hør finner du nå i butikkhyllene. Vis mer

Men ingen ville kjøpe – i første omgang.

Først etter at Reitan hadde gitt en skikkelig Rema-rabatt på hele fem millioner kroner fikk han tilslag.

Eiendomsmegler Odd Kalsnes i Privatmegleren Aveny bekrefter overfor Se og Hør at en kjøper har bladd opp 35 millioner kroner for mursteinspalasset – uten elbilen.

For kjøpmannssønnen fra Trondheim har ikke dette vært noen god butikk.

Selv om Magnus Reitan nå trolig har satt ny prisrekord på Nesøya og «bare» ga 28 millioner kroner da han kjøpte prakteiendommen i 2003, så har han ifølge Finansavisen lagt inn minst 10 millioner kroner i oppussing.

LES OGSÅ: Reitan bedt på slottsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer