- Soleklar «Idol»-favoritt

Bookmakerne og Seoghør.nos lesere er ikke i tvil om hvem som vinner konkurransen. Se video med deltageren!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Se video med favoritten øverst i saken!

Norges nye country-stjerne Steffen Jakobsen (23) fra Grimstad er storfavoritt både blant bookmakerne og Seoghør.nos lesere.

Også andreplassen er leserne helt enige med spådommen til spillselskapet Unibet. Der ligger ligger Astrid Smeplass (16) fra Rennebu. 

- Vi tror på Grimstad og Rennebu i årets «Idol». Steffen har kanskje den mest spesielle stemmen siden Kurt Nilsen vant. Han har internasjonalt potensial. Astrid er en uslepen diamant som kan nå veldig langt, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Spillselskapet gir 2,50 i odds for finaleseier til Steffen, mens Astrid rangeres like bak til 3,25 ganger pengene for seier.

- Vi ser en klar kvalitetsforskjell på disse to, og de øvrige finalistene, som ligger mellom åtte og 15 i odds, sier Hanssen. 

Steffen, som har fått mye respons fra damene, synes det er stas at han blir ansett som favoritt.

- Det er ikke sikre odds, men det er kult å høre at folk liker meg. Jeg prøver å gjøre mitt hele veien, sier Steffen til Seoghør.no.

Men hvem som går til topps får vi ikke vite finalen i mai...

«Idol» ser du på TV 2 i kveld kl. 20.00 Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ:  - Responsen fra damene har vært stor


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer