Demi Moore:

- Sola gikk ned, og et monster kom frem

Hollywood-stjernens døtre åpner seg om morens rusmisbruk.

TØFF TID: Etter skilsmissen fra Ashton Kutcher gikk Demi Moore og døtrene gjennom en vanskelig periode. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Etter skilsmissen fra Ashton Kutcher gikk Demi Moore og døtrene gjennom en vanskelig periode. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I selvbiografien «Inside Out» avslører Demi Moore (56) en rekke hendelser som ledet opp til ekteskapsbruddet mellom henne og Ashton Kutcher i 2011.

I boken hevder blant annet Hollywood-stjernen at eksmannen var utro minst to ganger mot henne. Ashton skal også ha innrømmet utroskapen, men uten å unnskylde seg, fordi han mente at ekteskapets grenser var uklare etter at Demi hadde godtatt å ha trekant tidligere i forholdet.

Det opprivende bruddet ledet til en nedadgående spiral for Moore, og året etter skilsmissen sjekket hun inn på rehab da hun angivelig kollapset i sitt eget hjem, etter å ha festet hardt i flere måneder.

I denne perioden gikk hun også drastisk ned i vekt, og forholdet til døtrene Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (25), som hun har fra ekteskapet med Bruce Willis (64), ble kraftig svekket.

«Mer kjærlig som full»

I Red Table Talk, ledet av Jada Pinkett Smith (48) og hennes mor Adrienne Banfield-Jones (66), åpner Demis døtre seg om den vanskelige tiden fra da moren var rusavhengig.

- Det var som om solen gikk ned og et monster kom frem, forteller Tallulah om hvordan skuespilleren forandret seg da hun drakk, ifølge People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer