Demi Moore:

- Sola gikk ned, og et monster kom frem

Hollywood-stjernens døtre åpner seg om morens rusmisbruk.

TØFF TID: Etter skilsmissen fra Ashton Kutcher gikk Demi Moore og døtrene gjennom en vanskelig periode. Foto: NTB Scanpix
TØFF TID: Etter skilsmissen fra Ashton Kutcher gikk Demi Moore og døtrene gjennom en vanskelig periode. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I selvbiografien «Inside Out» avslører Demi Moore (56) en rekke hendelser som ledet opp til ekteskapsbruddet mellom henne og Ashton Kutcher i 2011.

I boken hevder blant annet Hollywood-stjernen at eksmannen var utro minst to ganger mot henne. Ashton skal også ha innrømmet utroskapen, men uten å unnskylde seg, fordi han mente at ekteskapets grenser var uklare etter at Demi hadde godtatt å ha trekant tidligere i forholdet.

Det opprivende bruddet ledet til en nedadgående spiral for Moore, og året etter skilsmissen sjekket hun inn på rehab da hun angivelig kollapset i sitt eget hjem, etter å ha festet hardt i flere måneder.

I denne perioden gikk hun også drastisk ned i vekt, og forholdet til døtrene Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (25), som hun har fra ekteskapet med Bruce Willis (64), ble kraftig svekket.

«Mer kjærlig som full»

I Red Table Talk, ledet av Jada Pinkett Smith (48) og hennes mor Adrienne Banfield-Jones (66), åpner Demis døtre seg om den vanskelige tiden fra da moren var rusavhengig.

- Det var som om solen gikk ned og et monster kom frem, forteller Tallulah om hvordan skuespilleren forandret seg da hun drakk, ifølge People.

- Jeg husker angsten som bredte seg i kroppen min når jeg så at øynene hennes var litt sløret og hun begynte å snakke annerledes. Hun var også mye mer kjærlig med meg når hun ikke var edru, fortsetter hun, før storesøster Rumer skyter inn:

- Det hele bare skurret.

Videre innrømmer Tallulah at hun ble veldig opprørt da moren møtte sine egne demoner på denne måten, og at hun mer eller mindre ble tvunget til å behandle henne som et barn i disse periodene.

- Det var ikke den moren vi hadde vokst opp med, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Stolte døtre

Demi og barna har derimot klart å gjennoppbygge forholdet, og etter utgivelsen av selvbiografien har døtrene flere ganger vist sin støtte både på sosiale medier og i intervjuer.

Scout fortalte blant annet nylig følgende til The New York Times:

- Jeg er stolt over jobben hun har gjort innvendig som hun tidligere ikke hadde tid til å gjøre, for lenge var hun kun i overlevelsesmodus.

Eldstedatteren Rumer innrømmet at hun satte pris på at moren turte å vise sin sårbare side i selvbiografien.

- Det jeg virkelig respekterer med henne er at hun aldri er offeret i historiene sine. Hun tar ansvar, og husk at dette er hennes side av hendelsene, og det er hun den første til å poengtere, fortalte hun, ifølge nettstedet, og la til:

- Men hun har tillatt seg selv å vise alle at man kan gå gjennom virkelig vanskelige og tøffe ting, og likevel få et godt liv og komme ut av det hele sterkere ved å ta ansvar.

Vis mer

Tøff barndom

Demi Moore ble på 1990-tallet for alvor en av Hollywoods aller største stjerner. Hun spilte i flere suksessfilmer, som «Ghost», «Striptease» og «G.I. Jane», samtidig som hun hadde et svært offentlig ekteskap til actionhelten Bruce Willis.

I intervjuet med Harper's Bazaar i september åpnet 56-åringen seg blant annet om sin vanskelige oppvekst med moren Virginia King.

Da Demi fremdeles bare var et barn holdt nemlig moren på å dø av en overdose.

- Jeg husker jeg plukket pillene mamma hadde prøvd å svelge ut av munnen hennes mens min far holdt den åpen og fortalte meg hva jeg skulle gjøre, avslørte hun ifølge People, og fortsatte:

- Noe forandret seg i meg for alltid på det tidspunktet. Barndommen min var over.

Moore flyttet hele 30 ganger som ung, og stefaren hennes, Danny Guynes, døde i 1980. Med moren hadde hun lenge et anstrengt forhold, men de gjenopptok kontakten før hun gikk bort i 1998.

LES OGSÅ: Melanie Griffith (62) delte sexy selfie i kun undertøy og hæler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer