Sol, sol, gå din vei!

- Han kunne startet sin egen hudpleieklinikk!

BLEK: Katie har bestemt seg å holde seg unna sola for husfredens skyld. Foto: AP/Scanpix
BLEK: Katie har bestemt seg å holde seg unna sola for husfredens skyld. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 44 år gamle skuespilleren Tom Cruise er proppet til randen med rare ideer. Og han klarer sjeldent å holde dem for seg selv!

Akkurat nå prøver han så godt han kan å holde forloveden Katie Holmes (27) borte fra solen - rett og slett fordi han mener den utelukkende gjør huden vondt.

Nå krever han at Katie skal bruke sunblock, og den må helst være med en faktor over 50!

LES OGSÅ: Britney Spears vil gjøre akkurat som Tom og Katie!

- Katie sier at Tom vet så mye om hudpleie at han kunne startet sin egen hudpleieklinikk. Badene deres er stappet med solkremer og kremer med C-vitaminer i, forteller en venninne av skuespillerinnen til US Weekly.

LES OGSÅ: Baby blues på badevekta. Katie raser ned i vekt!

- Katie mener selv at hun ser altfor blek ut, og noen ganger bruker hun brunkrem bare for å se litt frisk ut. Hun forbinder jo en gylden hud med sunnhet, men Tom bare erter henne. Han insisterer på at den bleke huden hennes er vakrest!

Cruises personlige favoritt er en eksklusiv solkrem med faktor 50+, og det sies at han mer enn gjerne vil dele den med sin elskede.

SE HER: Katie skal spille Victoria Beckham!

- Katie har innsett at det er verdt å holde seg unna solen for å bevare husfreden, avslutter kilden. - Men sunblock på høsten og vinteren blir litt for drøyt ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer