Søkte tilflukt mot orkanen på luksushotell

Natalie Portman bestemte seg for å bli på Manhattan.

SØKTE LY PÅ 5-STJERNERS: Da orkanen Irene slo inn over New York forrige uke, bestemte skuespiller Natalie Portman og forloveden  Benjamin Millepied seg for å søke ly på luksushotellet Four Seasons. Her er paret, som fikk sønnen Aleph i juni, på 201 Foto: All Over Press
SØKTE LY PÅ 5-STJERNERS: Da orkanen Irene slo inn over New York forrige uke, bestemte skuespiller Natalie Portman og forloveden Benjamin Millepied seg for å søke ly på luksushotellet Four Seasons. Her er paret, som fikk sønnen Aleph i juni, på 201 Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer ble den Oscar-vinnende skuespilleren Natalie Portman (30) mamma for første gang.   

Men da orkanen Irene herjet på USAs østkyst forrige uke, tenkte ikke den nybakte moren på å rømme Manhattan sammen med lille Aleph (3 mnd) og forloveden Benjamin Millepied (34). Ifølge Life&Style søkte heller stjernefamilien tilflukt på luksushotellet Four Seasons!

Mange av de nedre områdene på Manhattan i New York var blitt evakuert i forbindelse med den voldsomme orkanen. Men siden det femstjerners hotellet ligger så høyt oppe som 57. gate, anså nok Natalie og forloveden det som et trygt tilfluktssted.

- Alle tre sjekket inn fredag 26. august og de ble boende hele helgen. De spiste på buffet-frokosten i spisesalen lørdag morgen. Det virket som at de hadde et hyggelig måltid og de var etter forholdene i godt humør, sier et øyenvitne på det luksuriøse hotellet til Life&Style.

Den stormfulle New York-helgen førte ikke til noen oversvømte kjellere, knuste vinduer eller strømbrudd i Hollywood-parets umiddelbare nærhet, med andre ord...

Natalie Portman, som er oppvokst i den amerikanske metropolen, forlovet seg med Benjamin Millepied i desember i fjor. Paret møttes på settet til «Black Swan», filmen som sikret Portman en Oscar for beste kvinnelige hovedrolle i februar. I starten av juni kom sønnen deres Aleph til verden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble litt satt ut  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer