Søkte på Farmen med nakenbilder

- Bildene må nok være grunnen til at jeg ble med.

POPULÆR GJENG: Forrige mandag gikk startskuddet for TV 2s «Farmen»,  hvor dyr, natur og gårdsdrift er noen av suksessfaktorene. Foto: TV 2
POPULÆR GJENG: Forrige mandag gikk startskuddet for TV 2s «Farmen», hvor dyr, natur og gårdsdrift er noen av suksessfaktorene. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Årets «Farmen» er i full gang på TV 2, hvor Kim Sondre Krantz Hagen (27) er en av deltagerne.

Han kom ifølge VG med i den populære TV-serien etter å ha sendt inn nakenbilder og kritikk av programleder Gaute Grøtta Grav.
 
- Jeg skrev jo knapt hva navnet mitt var, så bildene må nok være grunnen til at jeg ble med. Ellers skrev jeg at motivasjonen min til å delta var at jeg syntes at Gaute Grøtta Grav var en dårlig programleder, og at jeg har planer om å overta jobben hans, haha, ler Kim Sondre til VG.

Den svært lite selvhøytidelige Leknes-mannen understreker til avisen at han er villig til å kaste klærne igjen, dersom han får forespørsler fra magsiner som «Mine hester» eller «Vi over 60».

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette fikk du aldri høre om på TV