<strong>POPULÆR GJENG:</strong> Forrige mandag gikk startskuddet for TV 2s «Farmen»,  hvor dyr, natur og gårdsdrift er noen av suksessfaktorene. Foto: TV 2
POPULÆR GJENG: Forrige mandag gikk startskuddet for TV 2s «Farmen», hvor dyr, natur og gårdsdrift er noen av suksessfaktorene. Foto: TV 2 Vis mer

Søkte på Farmen med nakenbilder

- Bildene må nok være grunnen til at jeg ble med.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets «Farmen» er i full gang på TV 2, hvor Kim Sondre Krantz Hagen (27) er en av deltagerne.

Han kom ifølge VG med i den populære TV-serien etter å ha sendt inn nakenbilder og kritikk av programleder Gaute Grøtta Grav.
 
- Jeg skrev jo knapt hva navnet mitt var, så bildene må nok være grunnen til at jeg ble med. Ellers skrev jeg at motivasjonen min til å delta var at jeg syntes at Gaute Grøtta Grav var en dårlig programleder, og at jeg har planer om å overta jobben hans, haha, ler Kim Sondre til VG.

Den svært lite selvhøytidelige Leknes-mannen understreker til avisen at han er villig til å kaste klærne igjen, dersom han får forespørsler fra magsiner som «Mine hester» eller «Vi over 60».

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette fikk du aldri høre om på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer