Søkte om skilsmisse på bryllupsdagen

- Dette ser stygt ut for hele Giggs-familien.

SKILLES: Rhodri Giggs har søkt om skilsmisse fra kona Natasha, etter hennes åtte år lange utroskap med Rhodris bror, Ryan. Foto: Scanpix
SKILLES: Rhodri Giggs har søkt om skilsmisse fra kona Natasha, etter hennes åtte år lange utroskap med Rhodris bror, Ryan. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Manchester United-stjernen Ryan Giggs' (37) bror, Rhodri Giggs, skal ifølge News of the World ha søkt om skilsmisse fra kona Natasha.

Det ble tidligere kjent at Natasha skal ha hatt en åtte år lang affære med Ryan, mens hun var sammen med Rhodri.

Nå skriver avisen at Rhodri søkte om skilsmisse på parets bryllupsdag, ett år etter at de giftet seg.

- Dette kommer til å bli veldig stygt. Ingen av partene kommer til å gi seg enkelt, og i midten av skandalen er Ryan, sier en kilde til avisen.

Natasha planlegger nemlig et motsøksmål mot Rhodri, fordi han var utro med Danielle Healy.

Samtidig er Ryan Giggs på ferie med kona Stacey (32) ved Middelhavet. Ifølge avisen har de krise-samtaler om hvordan ekteskapet kan reddes.

Hele skandalen begynte med at Ryan var utro med modellen Imogen Thomas. Senere ble det kjent at han hadde en affære med brorens kone, og i etterkant forsøkte han å kjøpe brorens taushet for 2,2 millioner kroner.

Rhodri forlot nylig landet, og reiste til Portugal med venner for å koble av.

- Han forsøker å koble av. Han vet det er mange flere problemer som venter på ham.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil kjøpe brorens taushet for 2 mill.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer