<strong>SKILTE SEG:</strong> Mange så på Jenna Dewan og Channing Tatum som et av de mest solide parene i Hollywood. Så tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Mange så på Jenna Dewan og Channing Tatum som et av de mest solide parene i Hollywood. Så tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jenna Dewan etter bruddet:

Søkte hjelp hos stamme i Peru etter ekteskapsbruddet

- Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år.

Publisert

Det er nå ganske nøyaktig ett år siden sjokknyheten kom om at stjerneparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (38) skulle skilles.

Duoen hadde da vært gift i ni år og kjærester i tolv. Sammen har de også datteren Everly som fyller seks år neste måned.

Mye har skjedd i løpet av de siste tolv månedene for både Jenna og Channing. De har nemlig kommet til enighet på alle punkter og søkt om endelig skilsmisse, og i tillegg har de begge funnet lykken på nytt.

Kaller seg en hippie

Mens Channing er kjæreste med artisten Jessie J (31), har Jenna funnet tonen med skuespilleren Steve Kazee (43), kjent fra blant annet TV-serien «Shameless».

Nå avslører den vakre brunetten at selv om bruddet fra eksmannen var vennskapelig, så jobbet hun hardt for å komme videre etter at det ble slutt.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år med mye forandring, innrømmet Jenna da hun nylig gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Contact Music.

- Jeg dro til Peru og bodde der med en stamme i to uker. Jeg har alltid vært en sånn type person, delte hun videre.

I de to ukene hun oppholdt seg i Sør-Amerika gjennomgikk hun blant annet en form for healing-ritualer. Dette for å komme seg videre etter det havarerte ekteskapet.

- I hjertet mitt er jeg en hippie. Jeg er søkende og liker å gjennomføre ritualer og ting som knytter meg til noe som er større enn meg selv.

- Jeg brukte mange slike teknikker som hjelp til å komme meg gjennom alle forandringene og det ville året, forklarte Hollywood-stjernen, som også har skrevet boken «Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day» om de personlige opplevelsene fra oppholdet i Peru.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer Vis mer

Lot seg selv sørge

Også før jul åpnet Jenna seg om skilsmissen, og den gangen innrømmet hun at hun hadde hatt sine tunge stunder.

- Folk spør meg: «Hvordan kom du deg gjennom dette?» Og jeg løp ikke fra følelsene mine. Jeg lot meg selv gråte. Jeg lot meg selv sørge. Dette er en av de situasjonene hvor jeg vil se lyset. Morgendagen kommer, fortalte hun til Cosmopolitan.

Jenna Dewan og Channing Tatum møttes og forelsket seg i 2005 under innspillingen av den romantiske dansefilmen «Step Up». Tre år senere giftet de seg i Malibu i Los Angeles.

<strong>MØTTES PÅ JOBB:</strong> Channing og Jenna i en scene fra «Step Up». Foto: Moviestore/REX/ NTB scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Channing og Jenna i en scene fra «Step Up». Foto: Moviestore/REX/ NTB scanpix Vis mer

Mange fans håpet lenge at de to skulle finne tilbake til hverandre, og det hadde 38-åringen ikke vanskelig for å forstå.

- Jeg er selvfølgelig veldig oppmerksom på at folk kjenner meg, de kjenner Channing, og de kjenner oss sammen. Vi var lenge et elsket par, sa hun til bladet.

På valentinsdagen i februar valgte for øvrig hennes nye kjæreste, Steve Kazee, å hylle Jenna med et romantisk innlegg på Instagram.

- På ett eller annet uforklarlig vis, er jeg blitt tildelt den æren det er å ha denne personen ved min side gjennom denne sprø reisen vi kaller livet. Jenna, jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene din kjærlighet, men jeg vil alltid være takknemlig for at livene våre fant hverandre, skrev han blant annet.

LES OGSÅ: Kristin Gjelsvik hyller samboeren etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer