Jenna Dewan etter bruddet:

Søkte hjelp hos stamme i Peru etter ekteskapsbruddet

- Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år.

SKILTE SEG: Mange så på Jenna Dewan og Channing Tatum som et av de mest solide parene i Hollywood. Så tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix
SKILTE SEG: Mange så på Jenna Dewan og Channing Tatum som et av de mest solide parene i Hollywood. Så tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er nå ganske nøyaktig ett år siden sjokknyheten kom om at stjerneparet Channing Tatum (38) og Jenna Dewan (38) skulle skilles.

Duoen hadde da vært gift i ni år og kjærester i tolv. Sammen har de også datteren Everly som fyller seks år neste måned.

Mye har skjedd i løpet av de siste tolv månedene for både Jenna og Channing. De har nemlig kommet til enighet på alle punkter og søkt om endelig skilsmisse, og i tillegg har de begge funnet lykken på nytt.

Kaller seg en hippie

Mens Channing er kjæreste med artisten Jessie J (31), har Jenna funnet tonen med skuespilleren Steve Kazee (43), kjent fra blant annet TV-serien «Shameless».

Nå avslører den vakre brunetten at selv om bruddet fra eksmannen var vennskapelig, så jobbet hun hardt for å komme videre etter at det ble slutt.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et veldig intenst år med mye forandring, innrømmet Jenna da hun nylig gjestet «The Ellen DeGeneres Show», ifølge Contact Music.

- Jeg dro til Peru og bodde der med en stamme i to uker. Jeg har alltid vært en sånn type person, delte hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer