Bam og Nicole Margera:

Søkt om skilsmisse

Har hatt en rekke problemer.

BRUDD: Nicole Margera vil ikke være være i ekteskapet med Bam Margera lenger. Foto: Shutterstock editorial/ NTB.
BRUDD: Nicole Margera vil ikke være være i ekteskapet med Bam Margera lenger. Foto: Shutterstock editorial/ NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Jackass»- stjernen Bam Margera (43) og kona Nicole Margera (38) har vært gift i ti år, men nå ser det ut til at ekteskapet er slutt.

Ifølge ET har Nicole søkt om skilsmisse. I tillegg til at hun vil ha foreldreretten, og derfor være eneforsørger for deres fem år gamle sønn, Phoenix.

Store problemer

Bam ble et kjent navn for verden da han medvirket i MTV-programmet «Jackass», der han var en del av ensemblet sammen med blant andre Steve-O (48) og Johnny Knoxville (51). Serien ble også senere til flere filmer.

Jackass- stjernen har hatt mange problemer de siste årene, og forholdet til kona er en av dem.

Han er nemlig vel så kjent for sine rusproblemer. 41-åringen har hatt store problemer med alkohol i flere år, og har vært innlagt på avrusning hele fem ganger for misbruket sitt.

- Sviktet både meg og min sønn

Nyheten om skilsmissen kom midt i et uventet drama mellom Bam og Priscilla Presley.

Bam skapte nylig store overskrifter da han la ut bilder og videoer av de to sammen. Det ble også påstått at hun ga ham en ring og en kappe som tilhørte avdøde Elvis Presley. Priscilla hadde derimot en helt annen side av saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer