Ne-Yo og Crystal Renay Smith:

Søkt om skilsmisse

Paret går fra hverandre etter utroskapsanklagene.

BITTERT BRUDD: Det skal være alt annet en god stemning mellom det det kommende eksparet. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB.
BITTERT BRUDD: Det skal være alt annet en god stemning mellom det det kommende eksparet. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert

Tidligere i uken tok Crystal Renay Smith (35) til Instagram med utroskapsanklager mot ektemannen Ne-Yo (42).

I et bilde på Instagram skrev artistfruen på lørdag at ektemannen hadde vært illojal i hele åtte år. Bildet har i ettertid blitt fjernet.

Nå skal imidlertid Smith ha søkt om skilsmisse fra artisten, etter seks år som mann og kone.

UTRO PÅ TV: To av gutta på «Temptation Island» får seg en liten overraskelse når de samles rundt bålpannen for å få se hva kjærestene deres har gjort den siste tiden. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Giftet seg i 2016

I skilsmissedokumentene, som People har fått tilgang på, hevder Smith at parets ekteskap er «helt ødelagt, uten håp om forsoning.».

Paret, som giftet seg i 2016, skal ha vært separert siden 22. juli.

Videre i dokumentet hevder den kommende ekskonen at «So Sick»-sangeren nylig ble far til et barn, med en annen kvinne.

Smith hevder også at hun har tatt vare på deres tre barn siden separasjonen, og at hun derfor søker hovedansvaret for barna, samt barnebidrag og underholdsbidrag.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Representanter for verken Ne-Yo og Smith har besvart Peoples forespørsel om en kommentar.

Skulle skilles

Nyheten om at paret skal skilles kommer trolig som et sjokk på fansen. For i april i år sto Smith igjen som hvit brud, i en storslått feiring i Las Vegas.

Sangfuglen skal ha fridd for andre gang på nyttårsaften 2020, ifølge ET.

Ting så derfor tilsynelatende ut til å gå bra for ekteparet igjen.

DIGG Å VÆRE NORSK: Olly Bowman, kjent fra TikTok som Mr. Melk, kom til Norge for første gang rett før corona. Nå har han lært seg norsk, flyttet hit og gitt ut ekte afterskilåt på norsk. Video: Luna Lea. Reporter/klipp: Thea Hope Vis mer

Artisten har tidligere innrømmet at coronapandemien påvirket ekteskapet mye. Så mye at de i 2020 egentlig hadde bestemt seg for å gå fra hverandre, mens de satt i karantene.

Eksparet fikk tre barn sammen, Shaffer Chimere Jr. (6), Roman Alexander-Raj (4) og Isabella Rose (1).

LES OGSÅ: - Hva skal jeg gjøre nå?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer