Søkkrike TV-stjerner

De er NRKs fremste trumfkort - og tjener fett på det. Gullrekka er blitt millionærer!

GULLKORT: Anne-Kat., Jon og Knut kan le hele veien til banken! Foto: NRK
GULLKORT: Anne-Kat., Jon og Knut kan le hele veien til banken! Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Rike på TV!

Anne-Kat. Hærland, Jon Almaas, Knut Nærum, Fredrik Skavlan og Ivar Dyrhaug tjener svært godt. Den såkalte "Gullrekka" i NRK med "Nytt på nytt", "Først og sist" og "Beat for Beat" samlet rundt  en million seere hver fredag i hele forrige sesong. I kveld har de premiere igjen, og programlederne er rikere enn noensinne.

Ifølge Dagbladet er det millionlønninger som er standard. Alle de fem NRK-profilene er frilansere, og jobber mye utenom rikskringkastingen. Og pengene strømmer inn!

Anne-Kat. Hærland har de siste tre årene tjent inn 8,5 millioner kroner til sitt firma Kat AS. I fjor ga selskapet ut 785 000 kroner i lønn.

Fredrik Skavlan AS tjente inn 5,4 millioner kroner de to siste årene, Fredrik selv tok ut 618 000 i lønn. Men hans skattbare inntekt i 2004 var hele 984 000 kroner.

Jon Almaas hadde en skattbar inntekt på 1,2 millioner kroner i 2004, og tar fra 70 000 kroner og oppover for å være konferansier.

Knut Nærum tjente 1,38 millioner kroner i 2004 - mest av alle i "gullrekka".

Ivar Dyrhaug hadde skattbar inntekt på 1,28 millioner kroner i 2004. I tillegg er han blitt daglig leder i Gyro Event AS som hadde 25,5 millioner i overskudd av en omsetning på 185 millioner kroner, ifølge Dagbladet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer