DATER IGJEN: 39-åringen avslører til svenske Expressen at hun har funnet tonen med en internasjonal kjendis. Foto: STELLA PICTURES
DATER IGJEN: 39-åringen avslører til svenske Expressen at hun har funnet tonen med en internasjonal kjendis. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Søker trøst hos ny mann

- Han har kroppen til en 30-åring.

SEHER.NO: «Svenske Hollywoodfruer» har gjort Anna Anka (39) til rikskjendis i Sverige og Norge, men de siste månedene har hun vært mest kjent for sin offentlige skittentøysvask med sin kommede eks-mann Paul Anka (68).

Nå avslører imidlertid den frittalende blondinen at hun finner trøst i en ny mann. Annas nye flamme skal ifølge Expressen være en velstående mann som er omlag 20 år eldre enn henne.

- Jeg er egentlig ikke klar for å date, men så har jeg en venn som foreslo at jeg skulle treffe denne mannen. Og da gjorde jeg det. Og han viste seg å være kjempetrivelig.

Til avisen forteller Anka at hennes nye flamme er en velkjent person internasjonalt.

- Men jeg kan ikke avsløre navnet hans, for da eksploderer hele verden. Og jeg vil ikke at Paul skal vite det ennå, forklarer hun.

Ettersom de begge er kjendiser, velger paret foreløpig å holde en lav profil. Dermed koser de seg ofte hjemme hos én av partene.

Anka er kjent for sine kontroversielle uttalelser om sex og ekteskap, og skryter hemningsløst av mannen, som hun synes er både intelligent, ydmyk - og sexy.

- Han er den mest sexy mannen jeg noen gang har sett! Han ser bra ut og har kropp som en 30-åring, avslører hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
- Jeg kommer til å bli en rik bitch