Ben Affleck:

- Søker trøst hos ekskona etter ny smell

Ben Affleck falt av vannvogna.

HOS EKSEN: Ben Affleck innrømmer å ha vært beruset i helgen. Dagen etter dukket han opp hos ekskona Jennifer Garner. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
HOS EKSEN: Ben Affleck innrømmer å ha vært beruset i helgen. Dagen etter dukket han opp hos ekskona Jennifer Garner. Bildet er fra en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2017 avslørte filmstjernen Ben Affleck (47) at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, nesten to år etter at han og kona Jennifer Garner (47) bekreftet at de skulle skilles.

Etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode, ble det i fjor sommer også kjent at «Batman»-stjernen var innlagt til avrusning.

Han tilbrakte den gang 40 dager på en klinikk for alkoholmisbrukere, og bare kort tid etter delte skuespilleren et åpenhjertig innlegg om hvordan han kjemper mot avhengigheten.

47-åringen har flere ganger uttalt seg om problemene sine, noe han også gjorde tidligere i år, da han blant annet fortalte at alkoholismen er blitt en del av livet hans.

SAMMEN MED FAMILIEN: Ben Affleck hjemme hos Jennifer Garner med barna Seraphina og Samuel. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN MED FAMILIEN: Ben Affleck hjemme hos Jennifer Garner med barna Seraphina og Samuel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den gang hadde Affleck fullført tre rehab-opphold. Hans første var i 2001, deretter i 2017 og sist i fjor. I 2018 var det ekskona, som han har barna Violet (13), Seraphina (10) og Samuel (7) sammen med, som oppfordret han til å få hjelp.

Og nok en gang ser det nå ut til at Garner, som hele veien har stått ved eksmannens side, stiller opp for ham.

HOS EKSEN: Ben og Jennifer på vei inn i sistnevntes hjem. Foto: NTB Scanpix
HOS EKSEN: Ben og Jennifer på vei inn i sistnevntes hjem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GOD STØTTE: Jennifer med en hånd på ryggen til Ben på vei inn. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: Jennifer med en hånd på ryggen til Ben på vei inn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
GODT FORHOLD: Ben og Jennifer har barna Violet, Seraphina og Samuel sammen. Til tross for at duoen har gått hver til sitt, tilbringer de tilsynelatende mye tid sammen. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Ben og Jennifer har barna Violet, Seraphina og Samuel sammen. Til tross for at duoen har gått hver til sitt, tilbringer de tilsynelatende mye tid sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Innrømmer å ha drukket

Ifølge People gikk nemlig Ben Affleck på en smell i helgen, og skal ha blitt observert beruset under UNICEF Masquerade Ball i Hollywood. I en video TMZ har av stjernen, kan man se at 47-åringen tilsynelatende har problemer med å gå på vei til arrangementet.

Dagen etter skal han ha dukket opp hjemme hos ekskona.

Ifølge TMZ innrømmer Affelck selv glippen.

- Det skjer. Det var en glipp, men jeg skal ikke la meg avspore av det, sier han i videoen før han entrer det som skal være Garners hjem.

En kilde nær Affleck har uttalt til People at «det å være edru, er vanskelig for alle som sliter med avhengighet». Ifølge kilden har Ben erkjent at han kommer til å gå på en smell her og der.

- Dette har aldri vært noe han har lagt bak seg, fortsatte kilden.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Kjemper for familien

«Å kjempe mot avhengigheten er en livslang og vanskelig kamp, og man blir derfor aldri helt ferdig med et rehab-opphold. Det er en fulltidsforpliktelse, og jeg kjemper for meg selv og for familien min (...) Det hjelper å vite at jeg ikke er alene», skrev Affleck på Instagram for ett år siden.

Tidligere i år åpnet han seg ytterligere om hvordan han opplever kampen mot alkoholavhengigheten.

- Noen mennesker synes det er ubehagelig, men jeg synes egentlig ikke det gjør noe å snakke om alkoholisme og det å være en alkoholiker.

- Det er en del av livet mitt. Det er noe jeg jobber med. Det trenger ikke å utgjøre hele identiteten min og være alt, men det er noe du vet du må jobbe med, fortalte han på «Today show», ifølge US Weekly.

Trebarnsfaren forklarte også at han ikke er flau over at han sjekket inn for å få behandling.

- Jeg er stolt over det. Det handler om deg selv, livet ditt, familien din og … Vi støter på hindringer, og vi må håndtere dem, sa han, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Sjokkforvandling etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer